KALKAVAN KIZAĞA ÇEKİLDİ

Son dönemde yönettiği maçlarda Antalyaspor'un büyük tepkisini çeken ve geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçıyla birlikte spor kamuoyunun da ağır eleştirilerini alan Mete Kalkavan, Merkez Hakem Kurulu tarafından kızağa çekildi. Sivasspor'un kaydettiği ikinci golden önce taç atışında karar değiştiren ve sonrasında Antalyaspor'un gol yiyerek 2 puan bırakmasının etkenlerinden olan Kalkavan, Süper Lig'in 10. haftasında görev alamadı.

SADIK ÇETİN SADAK

Kırmızı-Beyazlılar, Sivasspor mücadelesinden sonra önce Asbaşkan Berkay Bahar ile, sonrasında ise resmi internet sitesi aracılığıyla tepki göstermiş ve Kalkavan'ın bir daha maçlarına verilmemesini istemişti.

İSTİFALAR GELDİ

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Sivasspor - Antalyaspor ve Trabzonspor - Fenerbahçe maçlarında konuk takımların müsabaka hakemlerine yönelik verdiği tepkilerin ardından Merkez Hakem Kurulu'ndan istifa geldi. Öncelikle Merkez Hakem Kurulu Üyesi Metin Tokat, sonrasında da Başkan Serdar Tatlı görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

ANTALYASPOR'A CEZA ÇIKMADI

Merkez Hakem Kurulu'ndan istifalar gelirken, iki kez Mete Kalkavan aleyhine açıklamada bulunan Antalyaspor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmemiş olması da dikkat çekti. Kalkavan'ın kötü yönetimiyle ilgili olarak somut bilgiler veren Kırmızı-Beyazlıların, disipline de sevk edilmemesi, tepkisinde 'haklı' yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

UĞURLU ATANDI

Öte yandan Süper Lig’de 10. haftada oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Antalyaspor’un, oynayacağı Başakşehir maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemlik görevlerini ise Süleyman Özay ve Mehmet Kısal üstlenecek.