KALKAN’DA ŞAMPİYON DİRİLİŞ ÇAYKÖYSPOR

Antalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl 4'üncüsü yapılan '1923 Kaşspor Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Diriliş Çayköyspor şampiyon oldu.

Turnuvada 28 takım, 2.5 ay süren müsabakalarda mücadele etti. Finalde Diriliş Çayköyspor, Yeşilköyspor'u 1 -1 biten karşılaşmanın ardından penaltı atışlarıyla 7- 6 yendi. Turnuvada şampiyon Diriliş Çayköyspor, ikinci Yeşilköyspor, üçüncü Çavdırspor oldu. Turnuvanın en celtilmen takımı Sütleğenspor, en değerli futbolcusu da FC ZAZA takımı oyuncusu Yunus Anar seçildi. En iyi kalecisi de Diriliş Çayköyspor kalecisi Yasin Topaloğlu oldu.

Turnuvada şampiyon takımın kupa ve madalyalarını Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını da belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları verdi. Törende konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Her akşam futbol şöleni yaşandı. Genç arkadaşımız akşam kahvehaneye gitmek yerine spor yaparak zamanını geçirdi. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu göstererek, celtilmence mücadele ettiler" dedi.

DHA