"KALİTEYİ ARTTIRMALIYIZ"

Fenerbahçe'ye kaybederek, deplasmandaki yenilgi serisini 5 maça çıkaran Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, transfer beklediğini açıkladı

Devre arasında takıma yapılacak takviyelerle ilgili olarak konuşan Çağdaş Atan, "Biraz daha kaliteyi arttırırsak gerekli takviyelerle ileride diğer takımların bize uyguladığı daha üretici oyuncularla güçlü bir kulübeyle bu sorunları aşacağımızı düşünüyorum. 4 maçlık bir periyot var deplasmanda kaybettiğimiz” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Fenerbahçe karşısında yaşadıkları mağlubiyetle ilgili olarak da konuşan Çağdaş Atan, Sarı-Lacivertlilerin bekledikleri oyunu sergilemediğini ifade etti. Alanyaspor'un istediği gibi oynadığını, ancak Fenerbahçe'nin buna karşılık vermediğini ifade eden genç teknik adam, "Belki yanlış anlaşılabilirim diye korkuyorum. Fenerbahçe'nin bizimle daha kafa kafaya oynamasını beklerdim. Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray gibi... Kaybetmeyi hak etmedik. İlk yediğimiz gol tesadüf. Açılan orta kalemize gol oldu. Maçı 0-0 götürüp Fenerbahçe'yi zor duruma düşürmek istiyorduk ama buna imkan verilmedi. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum. Her oynadığımız oyunda rakibe üstünlüklerini kabul ettiriyorlar. Bununla devam edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ