KALİTE

Devre arası transferleriyle birlikte sezon arasından sonra çok başka bir Antalyaspor izliyoruz. Gelen oyuncuların tam hazır olmamasına rağmen yaptıkları katkılar takımın kalitesini ve seyir zevkini de yükseltti.

***

Antalyaspor'un devre arası transferlerinin şu ana kadar ki katkıları;

Ndao - 1 gol

Mehmedi - 1 gol

Fernando - 2 gol, 1 asist

Luiz Adriano - 1 gol, 1 asist

***

Sezon başı yapılan ne kadar hatalı transfer varsa devre arası bu hatalar bir o kadar giderildi ve nokta atışı hamlelerle takım dipten sıyrılmaya başladı.

***

Sezon boyu yapılan transfer hatalarını nasıl eleştirdiysek, devre arası giderilen bu hataların ve kazandırılan oyuncular dolayısıyla emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekiyor.

***

Kafasında ligi yavaş yavaş bitirmiş hatta futbolcularının antrenmana bile çıkmadığı zor günler geçiren Malatya karşısında oyun ve skor kesinlikle bir ölçü değil ama bu tip haftalar bizim ligimizin en sürprize açık haftaları olabiliyor. Haftalardır kazanamamış, takım içi sıkıntılarını bütün ülkenin bildiği ve özellikle maç başı protesto yapan bir rakibe karşı tam konsantre olabilmek oldukça zordur.

***

Çok daha rahat alınabilecek bir galibiyet varken kaçan pozisyonlar ve yediğimiz saçma gol sonrası bitmeyen son dakikalarda bana göre tamamen bu konsantrasyon kaybının sonucuydu…

***

Fernando her hafta daha da büyük oynuyor adeta bir orkestra şefi gibi takımı yönlendiriyor. Geçen hafta gibi bu haftada ATTIĞI GOLE ANCAK ŞAPKA ÇIKARTILIR HELAL OLSUN.

***

Bir diğer sevindirici gelişme ise her ne kadar defans hatasından da olsa yaptığı bitirici vuruş ile Luiz Adriano’nun GOLLE BULUŞMASI ÇOK ÖNEMLİYDİ. Fizik olarak hazır olmasa da attığı gol özgüven ve adaptasyon sürecini daha da hızlandıracaktır.

***

Bu altın değerinde ki 3 puanın ardından şimdi bizim için asıl test haftası geliyor. Ligin en iyi mücadelesini ve futbolunu ortaya koyan Adana Demirspor deplasmanında Antalya’mızın seviyesini ve oyununu ne kadar üste taşıyabilir onu göreceğiz.

***

Ligin altından sıyrılmaya başlamışken Adana deplasmanından alınacak bir galibiyet ile ligin ikinci yarısının durdurulamaz takımlarından biri olabiliriz. Keza hemen arkasından Kupada Trabzon deplasmanına daha moralli ve özgüvenli çıkabiliriz.

***

Yapmamamız için hiçbir sebep yok. YETER Kİ KENDİMİZE GÜVENELİM VE TAKIM OLARAK OYNAYABİLELİM. Son haftalarda BİREYSEL BECERİLER maçı rahatlıkla getiriyorken takım oyununun da yükselmesiyle alınmayacak galibiyet yok…

SON SÖZ

YETER Kİ KENDİNİZE İNANANIN VE KENDİNİZE GÜVENİN… BİZ SİZLERE GÜVENİYORUZ…