Kaleiçi’nden çöp dağları isyan ettirdi

‘Sahipsiz kent’ Antalya’nın gözde lokasyonlarının başında gelen CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin himayesinde olan Kaleiçi’de yine tepki çekecek görüntüler kaydedildi. Turistlerin akınına uğrayan Kaleiçi’de ilgisizlikten ve bağımsızlıktan çöp dağları oluştuğu görüldü.

Lider Gazete’nin birçok defa daha gündeme getirdiği Antalya’nın kanayan yaralarından biri haline gelen çöp manzarasının halen değişmediği görüldü. Yerli ve yabancı tatilciler gördükleri manzara karşısında adeta şoka uğrarken bazı vatandaşlar çöp manzarasını fotoğraflarken  “Çok sanatsal bir çalışma” değil mi diyerek ironi yaptı.


Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde olan tatilcilerin gözde lokasyonu olan Kaleiçi’de turistlerin tarihi geziler yaptığı sırada çöp dağları manzarası ile karşılaştı. Antalya’nın kalbi olan Kaleiçi’deki çöp manzarası, pis koku ve çöp kaynaklı oluşan sineklerden esnaf şikayet etti.


Özellikle sineklerden çok rahatsız olduklarını belirten esnaf, trafik sonuna da çözüm bulunmasını istediklerini belirtti. Daha öncede birçok kez aynı manzaranın yaşandığı Kaleiçi’deki çöp sorununun bir türlü çözüme kavuşturulamaması ve her geçen gün aynı manzarayla karşılaşılması vatandaşlara isyan bayrağını çektirdi.


Vatandaşlar Kaleiçi’de yaşanan çöp sorunundan dolayı CHP’li Muratpaşa Belediyesi’ne tepki gösterirken, sorunun çözüme kavuşturulması için yetkilileri göreve davet etti.