KADRO ALARMI

Hafta sonu Rizespor'u konuk edecek Antalyaspor'da kadro alarmı yaşanıyor. Maça bir gün kala Kırmızı-Beyazlılarda eksik sayısı 7'ye yükseldi. Akrep'te kaptan Hakan Özmert'ten ise iyi haber geldi.

Süper Lig'in 35. haftasında yarın Rizespor'u ağırlayacak Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın başı sakat futbolcularla dertte. Kırmızı-Beyazlılarda kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı oynayacağı mücadeleye bir gün kala 7 futbolcusunda kötü haber geldi. Akrep'te Ersan Gülüm, Sidney Sam, Ufuk Akyol, Orgill, Fredy, Gökdeniz Bayrakdar ve Nuri Şahin Karadeniz ekibine karşı sahadaki yerini alamayacak.

HAKAN ÖZMERT SEVİNCİ

Antalyaspor'da orta sahanın önemli isimleri Nuri Şahin ve Fredy Ribeiro, zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Özellikle 4-2 kaybedilen Sivasspor karşısında oynamayan Nuri Şahin ve Hakan Özmert'i çok arayan Kırmızı-Beyazlılarda Fredy'nin de oynamayacak olması Ersun Yanal'ın canını sıktı. Kayserispor maçında forma giyemeyen Hakan Özmert'in ise zorlu mücadelede oynama olasılığı doğdu. Takımla birlikte ilk antrenmanına dün çıkan deneyimli futbolcunun, maç gününde ağrı hissetmemesi halinde ilk 11'de görev alması bekleniyor.

KORONAVİRÜS VAKALARI

Bu sezon koronavirüs ile ilgili olarak başı en az ağrıyan takımlardan birisi olan Antalyaspor'da üst üste gelen kötü haberler de kadro yapısını oldukça bozdu. Hali hazırda 1 futbolcunun testi pozitif olduğu belirtilirken, bu oyuncunun ilk 11'de forma giyen bir isim olduğu öğenildi. Hafta başında yapılan test sonucu pozitif çıkan futbolcu, 10 günlük karantina süresi sebebiyle Rizespor ve Hatayspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Rizespor maçı öncesinde yapılacak son testte pozitif vakaların çıkması halindeyse oynayamayacakları maçlara Galatasaray mücadelesi de eklenecek.