KADINLARA FENERBAHÇE DARBESİ

Futbol ve basketbolda Antalya'yı en üst ligde mücadele veren 1207 Antalyaspor ile Antalya 07 Basketbol, haftayı Fenerbahçe karşısında mücadele vererek tamamladı. Antalya'nın her iki temsilcisi de ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'ye boyun eğdi.

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Lig'de mücadele veren 1207 Antalyaspor, karşılaşma öncesinde Fenerbahçe TV'ye yayın izni vermemesiyle gündeme gelirken, maçtan da 3-1 yenik ayrıldı.

ÜST ÜSTE 7. YENİLGİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Antalya 07 Basketbol, ağırladığı Fenerbahçe karşısında fazla bir varlık gösteremezken, salondan 105-71 yenik ayrıldı. Antalyalı basketbolcular, bu sonuçla birlikte üst üste 7. yenilgisini alırken, düşme hattına bir adım daha yaklaştı.

PAŞA PLAY-OFF BİLETİNİ ALDI

Kadınlar Voleybol 1. Lig'de yer alan Muratpaşa Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’yle karşı karşıya geldi. Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynan karşılaşmayı 3-2 kazanan Antalya ekibi, ligde bitime 2 hafta kalan Sultanlar Ligi’ne çıkacak 2 takımın belirleneceği play-off serisine kalmayı garantiledi.

HABER MERKEZİ