KADINLAR GÜNÜ'NDE DENİZE AÇILDILAR!

Kundu Turizm bölgesinde faaliyet gösteren ve daha önceleri de yaptığı ücretsiz gezilerle tanınan Tekne Kaptanı Ali İhsan Çağlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel ücretsiz gezi daha düzenledi. Eşi ve dostları ile birlikte denize açılarak bu özel günü ölümsüzleştiren Çağlar, bu tarz etkinliklerin herkese iyi geldiğini söyleyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Aksu ilçesine bağlı olan Kundu turizm bölgesinde faaliyet gösteren Tekne Kaptanı Ali İhsan Çağlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz gezi organize etti.  Aileleri birlikte bu özel günde gezi organizasyonunda buluşan kadınlara, eşleri ve çocukları da eşlik etti. Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı gezide 8 Mart’ın anlam ve önemi Antalya’nın eşsiz manzarası eşliğinde ölümsüzleştirildi.

“HER ŞEYİN GÜZELİNE LAYIKLAR”

Zaman zaman kadınlarında dümene geçtiği ve eğlenceli anların yaşandığı gezi hakkında konuşan Kaptan Çağlar, “Böyle bir organizasyon zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde herkese iyi geldi. Bir kez daha her şeyin para olmadığını ve bu tür ufak sürprizlerin hem kadınlarımıza hem de bize iyi geldiğini söylemek istiyorum. Özellikle kadınlara karşı olumsuz olayların yaşandığı şu günlerde ben ve eşim böyle bir organizasyonun dostlarımıza iyi geleceğini düşündük. 8 Mart’ın anlam ve önemini güzel Antalya’mızın manzarası eşliğinde ölümsüzleştirdik. Temennim daha güzel günlerde ailelerimizle birlikte böyle organizasyonlarda buluşabilmek ve önayak olabilmek. Kadınlar her şeyin en güzeline layıktır” diye konuştu.

DUYGUSAL DAVRANIŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar için ücretsiz bir gezi organize eden Tekne Kaptanı Ali İhsan Çağlar’ın eşi Fatma Çağlar ise böyle anlamlı bir günde güzel bir sürprizle karşılaştıklarını ve bunun heyecanı içerisinde olduğunu dile getirdi. 8 Mart’ın tüm kadınlar için özel bir tarih olduğunu hatırlatan Çağlar, böyle bir günde erkeklerin sürpriz yapmasının çok duygusal bir davranış olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Kadınlar Günü’nde eşimin bu anlamlı sürprizi sayesinde güzel bir gün geçirdik. Tüm kadınlar bugün aynı düşünceleri paylaştık. Zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde tek dileğim; hepimiz için yaşanabilir ve daha güzel anıların biriktirildiği bir dünya olmasıdır. Umarım bu dileğim tüm kadınlar için gerçek olur. Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

ÇİÇEK SÜRPRİZİ   

Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen gezide bir de çiçek sürprizi yaşandı. Gezi öncesi hazırlanan çiçek buketlerini alan kadınlar, duygu dolu anlar yaşarken çiçeklerini gezi boyunca bir an olsun ellerinden bırakmadı.  

AHMET ARĞILLI