KADERLERİ ERZURUM'DA BELLİ OLACAK

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, kadroya son rötuşlarını burada yapacak. Kırmızı-Beyazlılarda Mert Yılmaz ve yabancı kontenjanına göe Musah Mohammed'in takımda kalıp kalmayacağı Erzurum kampından sonra belli olacak.

Transfer sezonunda 10 yeni ismi kadrosuna katan ve golcü ile birlikte orta saha oyuncusu Ahmed Kendouci için uğraşlarına devam eden Antalyaspor'da 2 futbolcunun kaderi Erzurum'da belli olacak. Kiralık olarak transfer teklifleri gelen Mert Yılmaz ile Musah Mohammed'in takımda kalıp kalmayacağına gösterecekleri performansın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal karar verecek. Geçtiğimiz sezon başında Bayern Münih'ten transfer edilen Mert Yılmaz, sağ bek rotasyonunun artmasıyla birlikte takımdan ayrılması gündeme geldi. TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği tarafından resmen istenen 22 yaşındaki futbolcunun göstereceği performansın ardından Ersun Yanal'ın vereceği rapor doğrultusunda geleceğine karar verilecek.

KENDOUCI'DEN KÖTÜ HABER

Houssam Ghacha'nın ardından Es Setif'ten transfer etmek istenen Ahmed Kendouci'den kötü haber geldi. Bonservisi için 700 bin Euro istenen, ancak maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini fesih etme durumu bulunan Cezayirli oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi. 7 aylık gecikmiş maaşının yapılandırılması için Es Setif'le el sıkışan 22 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor'a transferi de böylece zora girdi.

MOHAMMED YABANCI SINIRINA TAKILABİLİR

Antalyaspor'da gelecek sezon kadroda olup olmayacağı netleşmeyen bir diğer isim ise Musah Mohammed... Hali hazırda kadrosunda 15 yabancı oyuncu bulunduran Antalyaspor, forvet bölgesine yapacağı yabancı futbolcu takviyesinin yanı sıra sürpriz bir yabancı transfer daha yapması halinde yabancı oyuncu sayısı 17'ye çıkacak. Bu durumda Kırmızı-Beyazlıların 3 futbolcu ile yolları ayrılması gerekecek. Geçen sezonu kiralık olarak Ankaraspor'da geçiren yabancı statüsündeki Musah Mohammed'in yine aynı yöntemle başka bir takıma gönderilmesi gündeme gelecek.

ALMANLAR YOLCU

Almanya 5. Lig takımlarından RSV Meinerzhagen'den transfer edilen Sven Wurm ve Alessandro Tomasello da takımdan gönderilecek isimler arasında ilk sırada yer alıyor. Mustafa Yılmaz'ın başkanlığı döneminde anlaşma sağlanan iki futbolcunun performansları yeterli görülmezken, yeni sezon öncesi yeni imzalanan sözleşmelerinin fesih edilmesi bekleniyor.