KABUK DEĞİŞİMİ

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına artık kısa bir süre kalırken, hem Antalyaspor’un hem de Alanyaspor’un kadrolarda köklü değişikliğe gitmesi dikkat çekti. Antalya’nın her iki temsilcisi de sözleşmeleri tamamlanan futbolculardan sadece birer kişiyle devam kararı aldı

Süper Lig’de mücadele veren Antalyaspor ile Alanyaspor yeni sezona adeta adeta kabuk değiştirerek girecek. Her iki kulüpte toplamda 20 futbolcunun sözleşmesi tamamlanırken, sadece birer futbolcuyla devam kararı alındı. Yaş ortalamasını düşürmek isteyen Antalyaspor’da kiralık olarak sezonun ikinci yarısında forma giyen Sinan Gümüş ile birlikte tam 10 futbolcunun sözleşmesi tamamlandı. Sinan Gümüş, Ondrej Celustka, Salih Dursun, William Vainqueur, Charles, Aly Cissokho, Delvin N’Dinga, Chico Grando ve Yekta Kurtuluş ile yollarını ayıran Antalyaspor, sadece Fredy Ribeiro ile yeni anlaşma sağladı. Kırmızı-Beyazlılar, bu 9 futbolcunun yanı sıra 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Diego Angelo ile de devam etmeme kararı aldı.

6 FUTBOLCU DAHİL OLDU

Antalyaspor, yollarını ayırdığı 10 futbolcuya karşılık ise şimdiye kadar 6 yeni ismi bünyesine kattı. Kırmızı-Beyazlılar, Nuri Şahin’i kadroya katarak dikkatleri üzerine çekerken, Sidney Sam, Dever Orgill, Serdar Gürler, Gökdeniz Bayrakdar ve Omar Imeri transfer edilen diğer isimler oldu.

SADECE CEYHUN GÜLSELAM KALDI

Süper Lig’deki diğer Antalya temsilcisi Alanyaspor’da da değişim rüzgarları esiyor. Teknik Direktör Erol Bulut’un yerine Çağdaş Atan’ı göreve getiren Turuncu-Yeşilliler, sözleşmesi tamamlanan 10 futbolcudan 9’uyla devam etmeyecek. Junior Fernandes, Papiss Cisse, Fabrice N’Sakala, Djalma Campos, Baiano, Cenk Gönen, Eray Birniçan, Kaan Kanak ve kiralık olan Yacine Bammou yeni sezonda Alanyaspor formasını giymeyecek. Turuncu-Yeşilliler, Ceyhun Gülselam’la ise 1+1 yıllık anlaşmaya imzasını attı.

3 FUTBOLCU FESİH ETTİ

Alanyaspor’da kontratı devam eden Welinton de Souza takasla Beşiktaş’a ve Musa Çağıran da Konyaspor’a transfer oldu. Bunların yanı sıra 3 futbolcu da sözleşmesini feshederek başka takımlara transfer oldu. Lokman Gör TFF 1’inci Lig ekiplerinden Altay’a, İsaac Sackey Süper Lig’in yeni ekiplerinden Hatayspor’a, geçen sezon Gaziantep FK’da kiralık oynayan kaleci Haydar Yılmaz da yine TFF 1’inci Lig ekiplerinden Tuzlaspor’a imza attı.

HABER MERKEZİ