Jimnastikte hedef altın madalya

Artistik Jimnastik Erkek Milli Takım Başantrenörü Yılmaz Göktekin: "Bu işin zirvesi her zaman olimpiyat altın madalyasıdır. Olimpiyatlarda alınan altın madalya bir ilk ve Türk Jimnastiğinin en zirvede olduğunun göstergesi olacak"

Artistik Jimnastik Erkek Milli Takım Başantrenörü Yılmaz Göktekin, "Bu işin zirvesi her zaman olimpiyat altın madalyasıdır. Olimpiyatlarda alınan altın madalya bir ilk ve Türk jimnastiğinin en zirvede olduğunun göstergesi olacak. Bunu da başaracak gücümüz, sporcularımız var." dedi.


Göktekin, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Paris 2024 Olimpiyatları'na hazırlık kapsamında Antalya'da kamp yaptıklarını söyledi.Kampta 8 sporcularının bulunduğu bilgisini veren Göktekin, yaklaşık 1,5 aydır kamp yaptıklarını ve sporcuların performanslarının gayet iyi olduğunu dile getirdi.

Büyük bir ekiple güzel bir sinerji yakalayarak başarılar elde ettiklerini aktaran Göktekin, "Bu başarıların temelleri 15 yıl öncesine dayanıyor. Bu ekibin başında olmak mutluluk verici. Geçen yıl Türk Jimnastik milli takımı Avrupa'da yılın takımı, ben de yılın antrenörü seçilmiştim. Bu Türk Jimnastiği için çok önemli bir değerdi. Hedef her zaman yarışma anlamında madalya ama Türk Jimnastiğinin gelmiş olduğu seviye de çok önemli. Avrupa'da herkesin Türk sporcuları, Türk antrenörleri konuşuyor olması mutluluk verici." diye konuştu.

AA