İZMİR'İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇTI

Son iki maçından 4 puan çıkaran Antalyaspor, deplasmanda kazanma hasretine İzmir'de son verdi. Kırmızı-Beyazlılar, Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek puanını 24'e yükseltti

Süper Lig'in 18. haftsında Göztepe'ye konuk olan Antalyaspor, yükselişini sürdürdü. Son 2 maçından 4 puan çıkaran Akrep, İzmir deplasmanında da 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Antalyaspor'a galibiyeti getiren gol 77. dakikada Doğukan Sinik'ten gelirken, Kırmızı-Beyazlılar bu sonuçla 24 puana yükseldi. Ev sahibi Göztepe ise 19 puanda kaldı.

DOĞUKAN SİFTAH YAPTI

Kariyerindeki 71. Süper Lig maçına Göztepe karşısında çıkan Doğukan Sinik, ilk kez gol sevinci yaşadı. Daha önce sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda bu başarıyı elde eden genç futbolcu, böylece Süper Lig'de de kendi adına açılışı yapmış oldu.

VEYSEL BİTİREMEDİ

Bu sezon sakatlığı gerekçesiyle 2 maç kaçıran ve Galatasaray mücadelesini tamamlayamayan Veysel Sarı'nın sakatlığı yine nüksetti. Göztepe karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Veysel Sarı, yaşadığı sakatlığın ardından oyuna erken veda etti. Mücadelenin 10. dakikasında sakatlık geçiren deneyimli futbolcu, bir süre kendisini denedikten sonra 15. dakikada yerini Ersan Gülüm'e bıraktı.

HABER MERKEZİ