İZ BIRAKAN KADINLAR

Antalya’ da koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde Türkan Şoray Gösteri ve Kültür Merkezi'nde yer alan etkinlikler beğeni ile izlendi. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Proje Komitesi tarafından düzenlenen “Yol Açan, İlham Veren, İz Bırakan Kadınlar” çalışması dikkat çekti.

Bayram OKUDAN

Türkan Şoray Gösteri ve Kültür Merkezi'nde, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Proje Komitesi tarafından düzenlenen bilimde, kültür- sanat ve alanlarında “Yol Açan, İlham Veren, İz Bırakan Kadınlar” projesi kapsamında yürütülen 19 kadının birlikte ele aldığı ‘Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?’ adlı eser yayımlandı. Kadının sesini, kadının duyuracağına inanılarak hazırlanan ‘Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?’ faaliyeti, düzenlenen etkinlikte ilgi çekti

FARKINDALIK OLUŞTURDU

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Komitesi Başkanı Serap Kılıç Kocaoğlu'nun da konuşmacı onur konuğu olarak katıldığı ‘Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi? Kadın Anlatılar’ faaliyetinin amacını şu sözlerle aktardı: “Edebiyat platformunu destekliyoruz. Öykülerini kaleme alan kadınlara yazar, aynı zamanda öykülerinin yazarı olmaları fırsatını sağlayan “Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?” kitabının daha çok kadına yer vermesi için yayımının devamına katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmak naçizane katkımız.”

Düzenlenen etkinlikler, Grup Stopaj'ın sahne almasıyla ve müzik dinletileri ile devam etti.