İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE '2021' BÖYLE GEÇTİ

İyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geride kaldı. Hayatın zorluklarından kısa bir nefes almak için sık sık kendimizi magazine verdik. Ünlülerin sevinçlerine ortak olduk, acılarına biz de üzüldük. İşte 2021’den akılda kalanlar...

YILIN BOŞANMASI

Sıla ile Hazer Amani de bu daldaki güçlü adaylarımdan biri olsa da birinciliği Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı aldı. Çiftin 2.5 yıl süren çekişmeli davası sonunda mayısta karara bağlandı.

YILIN EVLİLİĞİ

Magazin tarihimiz aslında ikinci kez aynı kişiyle evlenen ünlüler açısından zengin. Bu listeye 2019’da boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı da eklendi. Çift geçen şubatta ikinci kez evlendi.

YILIN AŞKI

Pop dünyasının aşk hayatı en hızlı kadınlarından Sıla, Ahmet Kural ile yaşadığı olaylı ayrılığın ardından vakit kaybetmeden Hazer Amani ile evlenmişti. Ondan boşandıktan sonra da pek ara vermeden mayısta İlker Kaleli ile sevgili oldu. O zamandan beri havada aşk sözcükleri uçuşuyor.

YILIN KAVGASI

Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşandı ama mahkeme süreçleri bitmek bilmedi. Eski çiftin kavgaları yaptıkları sosyal medya açıklamalarıyla, Özcan Deniz’in paylaştığı görüntülerle şiddetli bir şekilde sürdü. Özcan Deniz oğlu Kuzey için açtığı velayet davasını kaybetti.

YILIN SKANDALI

Mehmet Ali Erbil bu kategoriyi tek başına doldurdu. Önce Seda Sayan ile atışması ve Sayan’ın Erbil’in eski hizmetçisine tecavüz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sonra şarkıcı Ece Ronay’ın Erbil tarafından taciz edildiği iddiası da bu yılın unutulmaz skandalıydı.

YILIN İFŞASI

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde oynaması için irtibata geçtiği Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini öne sürerek attığı mesajları ifşa etti. “Yanında uyumak istiyorum” mesajı çok konuşuldu. Mehmet Ali Erbil’in olayla ilgili açılan davaya katılmak için mahkemeye tekerlekli sandalyeyle gitmesi de ilginçti.

YILIN DENSİZLİĞİ

İbrahim Tatlıses, 2021’de yeniden başladığı ‘İbo Show’da konuk ettiği Deniz Seki’ye “Hani sen zayıflamıştın, şişmanlamışsın, davul gibi olmuşsun” dedi. Deniz Seki dondu kaldı. Diğer konuk Sinan Akçıl “Öyle denir mi ya” diye tepki gösterdi. Tatlıses ise hiçbir şey olmamış gibi programa devam etti.

YILIN BOMBASI

Ebru Gündeş, Amerika’da yaşayan eşi Reza Zarrab için açtığı boşanma davasında ihanete uğradığını belirtti. Zarrab’ın ilişkide olduğu kadınlardan birinin, Ebru Gündeş ile uzun süre ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri üyeliği yapan yakın arkadaşı Hadise olduğu öne sürüldü. Ebru Gündeş bunu doğrulamadı ama Hadise jüriden ayrılırken yerine kendisi geldi.

LİDER HABER MERKEZİ