İYİ PARTİ VE PKK SARMALI

Bilindik bir hikaye vardır. Kurbağayı kaynayan kazana atarsanız, can havli ile dışarı sıçrar. Ama kurbağayı önce kazandaki soğuk suya atıp, altını yavaş yavaş ısıtırsanız kurbağa suyun ısındığını fark edemez, etse bile sıçrayacak gücü kalmadığı için haşlanarak ölür gider.

Kimilerine göre bu hikaye değil, bilimsel gerçektir. Hikaye mi, bilimsel gerçek mi orasını bilmiyorum. Ancak bu durum; İnsanların yavaşça gerçekleşen olağan dışı olaylara tepkisiz kaldıkları zamanlarda mecazen kullanılır.

Günümüzde de CHP tam bunu yapıyor. Bundan on sene önce CHP direkt PKK’yı savunsa en koyu CHP’liler bile buna tepki gösterip, sıçrarlardı.

Ama şimdi PKK’nın dağ kadrosundan bir terörist ile HDP’li milletvekilinin örgüt kamplarında çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkıyor, HDP’liler den daha çok başta Kılıçdaroğlu olmak üzere; CHP’nin ağır topları o milletvekilini, dolayısı ile PKK’yı savunuyor. Savunmakla kalmıyor; Erdoğan’ı suçluyorlar.

Neymiş efendim; o fotoğraf çözüm sürecinde çekilmişmiş. Erdoğan çözüm sürecini yapmasaymışmış… Arkadaşlar! Devlet; Bekası ve halkının menfaati için herkes ile görüşür. Bu durum dünyadaki bütün devletler için geçerlidir. Peki; O milletvekili PKK ile hangi sıfat ve ne amaç ile görüştü?

Kılıçdaroğlu ve diğer CHP’liler O milletvekilinin, devletin bekası için değil de; devletin yıkılması için PKK’lılar ile kucak kucağa fotoğraf çektirdiğini bilmiyorlar mı?

Tabi ki de biliyorlar. Zaten bildikleri için can hıraş biçimde O milletvekilini, dolayısı ile de PKK’yı savunuyorlar. Meral hanımdan ve İP’lilerden de; ama şeyyy.... Diyerek lafı geveliyerek;  ‘’HDP bizim ortağımız değil’’ demekle yetiniyorlar.

Bu söylem İP seçmeninin aklı ile dalga geçmektir. İP; CHP ile, CHP; HDP ile, HDP; PKK ile ortak olacak, sen çıkıp ‘’Bizim ortağımız HDP değil, CHP’dir’’ diyeceksin. 

Ve bizim halkımızın bir kısmının bu olaylar karşısında hiçbir tepkisi yok. Açız, açlıktan ölüyoruz moduna girmişler. İP; PKK ortaklığını görmüyorlar.

İyi de arkadaşlar; zamlar ve enflasyon sadece bizim ülkemizde hortlamadı ki. Pandeminin etkisi ile tüm dünya zamlarla boğuşuyor. Bizim geçmişteki hükümetlerimiz başörtüsü ile kuran ile ezan ile uğraşırken ekonomisini güçlendiren Avrupa ülkelerinden bazılarında bile enerji fiyatlarına yüzde üç yüzlere varan zamlar yapıldı.

KURBAĞA MISIN?

Ama o ülkelerin hiç birisinin vatandaşı zam var diye terör örgütlerinden medet ummuyor. Terör destekçisi partileri desteklemiyor. Zamların neden kaynaklandığını biliyor.

Eğer zamların ülkemiz ile alakalı olmadığını görmez isen ve de desteklediğin ‘’Millet ittifakı’’ iktidara gelir ise; bize zam yapacak devlette bulamayız haberiniz olsun.

SON SÖZ

Kurbağa değilsen; ‘’Millet ittifakında’’ kazanının kaynadığını gör ve iyice kaynamadan ,o kazandan dışarı çık. Hem kendini hem ülkeni kurtar sevgili arkadaşım.