İYİ PARTİ'DEN ONLİNE EĞİTİM

İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı, Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın düzenlediği parti içi eğitime katıldı. Programa Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın ve Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran da katıldı

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın düzenlediği parti içi eğitimi gerçekleştirildi. Pandemi şartlarından dolayı çalışmalarına ara vermeyen İYİ Parti, parti içi eğitimlerini online olarak gerçekleştiriyor. Online eğitime katılan Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın, siyaseti kavga üzerine değil, yapıcı bir siyaset yolu izleyeceklerini, bilimsel siyaset yapacaklarını belirterek, “Biz bunu sanayide de, tarımda da bilimsel metotları oturtarak yapmaya çalışıyoruz ve bundan sonra da yapacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği online eğitimlerin İyi Parti’ye önemli katkılar sağlayacağını ifade ederken, “Pandemi şartlarına rağmen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi. Eğitimi, İyi Parti Genel Sekreter Danışmanı- Siyaset Akademisi Bşk. Yrd. Ece Özen Akan verirken, online eğitime ilçe başkanları, il divan kurulu üyelerinin yanı sıra 300’e yakın İyi Partili katıldı.

HABER MERKEZİ