İYİ OLACAKLARKEN İYİ ETTİLER PARTİYİ

İlk kurulduğunda önce logo tartışmaları ile gündeme gelmişti İYİ Parti. O dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in İYİ GELECEK sloganı ve logosu ile aynı olduğu ortaya çıkmıştı İYİ Parti’nin.

Kurulduğu ilk günden itibaren MHP’nin alternatifi olarak gösterilmişti İYİ Parti. MHP’den kopmuş ÜLKÜCÜLER, eski AP, DYP ve benzeri partilerden gelenlerin yer bulduğu bir parti konumuna geldi sonradan. Bir bakıma DEVŞİRME SİYASETÇİLER ile yani RÜZGAR GÜLÜ ve FIRILDAKLAR ile doldu taştı bütün İYİ Parti kadroları. İçlerindeki İYİ niyetlileri tenzih ediyorum tabi.

Sonuçta ENTRİKALARIN döndüğü, AŞK SKANDALLARININ yaşandığı bir yuvalanma haline geldi parti. Belki bazı partili buna itiraz edecektir. Haklı olanları çıkabilir, ama ben Antalya örneğini vereceğim onlara. Hadi gelin başlayalım örnek vermeye. İLK SKANDAL nerede oldu? 2018 yılında İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı görevine Ahmet Aydın getirildi. Aydın eski bir ÜLKÜCÜ idi.

Gel zaman git zaman, vakit çok geçmeden Aydın ile ilgili skandal patlak verdi. Aydın  hakkında  2011 yılında Antalya Asliye Ceza mahkemesi tarafından CİNSEL AMAÇLI  SUÇ işlediğinden dolayı  hapis cezası  aldığı 3 ay hapiste kaldığı ortaya çıktı.

Ahmet Aydın’ın hapis yatıp çıktıktan sonra bu suçtan cezası 5 yıl ertelenmiş ve davası düşmüş. Niye almış Aydın bu cezayı sizce? Daha önce çıkan haberler ortada. Elmalı ilçesinde mali müşavirlik yapan Ahmet Aydın, o dönem evli ama boşanma aşamasında. Dava devam ederken kendisinden 5 yaş küçük olan S.İ. ile nişanlanıyor.

Olaylar tam film gibi. S.İ., evli olan nişanlısı Ahmet Aydın ile anlaşamadığı gerekçesiyle ayrılma kararı alıyor ve sonra Aydın ile kardeşi genç kadını kaçırıp zorla alıkoyuyor. Olayın detayı mahkeme kayıtları ve internetteki haberlerde yer alıyor. Bu olay patlak verince İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, hiçbir gerekçe gösterilmeksizin 2019 yılı Eylül ayında görevinden alınıyor. Yerine ise genel merkezden atama yapılıyor.

Hafızayı beşeriz ya! Bu milleti balık hafızalı olarak görür birçok kişi ya! İşte Ahmet Aydın da böyle görmüş olmalı ki İYİ Parti İl Başkanlığı’na yeniden adaylığını açıklamış! Peki İKİNCİ SKANDAL nerede oldu? İYİ Partili Elmalı Belediyesi’nde. Yıl 2020 ve Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün NOTER ONAYLI AŞK SKANDALI patlak verdi.

İYİ Partili Öztürk’ün, makam şoförünün eşi ile yaşadığı aşk gündeme damgasını vurdu. Ama o dönem bir kadın olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kadın hakları savunucuların ÇIT çıkmadı!

Sonuçta halen o skandalın kahramanı Belediye Başkanı makamında oturuyor. Kadın hakları savunucuları ise onca zamandır SUS PUS. Çünkü onlara göre bu bir KOMPLO!

O zaman onlara önerim olayın mağduru makam şoförü A.T.’nin açtığı boşanma davasında olayın kahramanı S.T.’nin mahkemede verdiği SAMİMİ İTİRAF ve ifadelere bakmaları!

Peki ÜÇÜNCÜ SKANDAL nerede yaşandı? Çok düşünmeyin. Yer yine İYİ Partili Elmalı Belediyesi. Tarih 16 Eylül 2022. Bu kez Elmalı Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Hasan Aydın, iddiaya göre bir kadın meselesi nedeniyle 7 kurşunla vuruluyor.

Her zamanki bu olayın konusu da kabullenilmiyor ve ÇETE işi olarak lanse ediliyor. Dava sonunda neyin ne olduğu ortaya çıkacak ama olayın İYİ Partili bir belediyede olması ilginç!

Gelelim DÖRDÜNCÜ SKANDALA. Yer yine Elmalı Belediyesi. İddialara göre EVDE BAKIM HİZMETİ veren servisteki bir çalışan gittiği evde KIRGIZ bir kadın ile ilişkiye giriyor. Olay duyulunca çalışan işten çıkartılıp konu kapatılıyor. Yine aynı İYİ Partili Belediye.

Ve kronolojideki son yani BEŞİNCİ SKANDAL nerede yaşandı? Elmalı Belediye Başkanı’nın olayına “KOMPLO, Başkanımızın arkasındayız” diyen İYİ Parti İl Başkanlığı’nda.

İki üç gündür konuyla alakalı yazılıp çizildi. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’ın kendisinden 33 yaş küçük sevgilisi ile arasında geçen YASAK AŞK SKANDALI patlak verdi.

Aslında ben 29 Kasım’da bu ola isim vermeden tarif ederek yazmıştım. Sonra E.Ş., isimli kadının jandarmaya giderek şikayetçi olması ile SKANDAL ayyuka çıktı. Yok zorla çocuk aldırma, tehdit falan filan. Başkan Başaran istifa etti.

Belki bu 5 SKANDAL’da tek onurlu davranış bu İSTİFA oldu bence. Ancak olaylara şöyle bakınca İYİ OLACAĞIZ derken NASIL İYİ ETTİKLERİ’ni sanırım görmüş olduk.



Lakin ben anlamadığım bunca SKANDALA Meral Akşener’in sesiz kalması!