İYİ DENEME AMA OLMADI

Alanyaspor için kritik, Fenerbahçe için hayati bir maçı geride bıraktık. Alanyaspor'un daha iyi ve baskılı oynadığı maçta ne yazık ki 1 puana razı olduk.

Çağdaş Hoca, Fenerbahçe karşısına Siopis ve Juanfran tercihleri ile başladı. Fenerbahçe'nin kalabalık ve klas orta saha oyuncularını bu ligde durduracak 3 - 4 oyuncudan birisi olan Siopis tercihi çok doğruydu. Ancak keşke Juanfran yerine geçen hafta muhteşem oynayan Tayfur forma giyseydi. Juanfran da geçen maç kesik yemesine rağmen elinden gelen mücadeleyi verdi.

Fenerbahçe 10 kişi kalana kadar başa baş bir mücadele vardı sahada. Berkan ve Salih'le tehlikeli şutlar çekmiş ve Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi göstermiştik. Kale önünde pas yapmaya başlayan ve rakip kaleciye kadar sahayı dikine kullanarak tam saha pres yapan Alanyaspor savunma olarak yine muhteşem bir maç çıkardı. Ancak hücum yönünde aynı şeyler söz konusu değildi. Davidson ve Efecan çok mücadele ediyorlar ama son hareketi yapamıyor ve şut çekemiyorlar. Mustafa ise maç boyunca stoperler arasında kaybolup gitti. 10 kişi kalmış ve devşirme bir sağ bekle oynayan rakibe karşı mutlaka gol bulunmalıydı. Ancak kişisel beceri eksikliği buna engel oldu. Bakasetas'ı gittiğinden beri ilk kez bu kadar çok aradı gözlerim. Seneye o ayarda bir isim muhakkak şehre gelmeli.

Son olarak beşincilik yarışında Hatay ile puanları eşitledik. Haftaya Beşiktaş'a gidecek olan Hatay umarım kaybeder ve bay geçeceğimiz haftaya umutlu gireriz. Avrupa katılımı devamlı hale gelmeli. Bu yüzden bundan sonraki maçların puanları rakiplerden çok bize lazım. 7 maçtır yenilmeyen rakibe 3 direk ve 1 puanlı gecinin sözü denedik olmadı sağlık olsun olacaktır.