İTALYAN DEVİ TAKİPTE

Antalyaspor'un genç yıldızı Gökdeniz Bayrakdar, İtalyan devi Fiorentina'nın radarına girdi. Ümit Milli Takım'ın, Belçika'ya 2-0 kaybettiği karşılaşmaya gözlemci gönderen, İtalyan ekibin genç futbolcu için rapor tuttuğu öğrenildi.

Kadrosunu gençleştirmek için harekete geçen İtalyan devi Fiorentina, Antalyaspor'un genç futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar'ı gözüne kestirdi. Avrupa'dan pek çok ismi takibe alan Serie A temsilcisinin, Belçika ile Türkiye arasında oynanan  2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemeleri karşılaşmasına gözlemci gönderdiği öğrenildi. Türkiye'nin 2-0 kaybettiği karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan 19 yaşındaki futbolcu, 63. dakikada Bünyamin Balcı'nın yerine oyuna dahil olurken, ortaya koyduğu oyunla dikkat çekti. Gökdeniz Bayrakdar'ın, henüz Fiorentina'da oynayabilecek düzeyde bulunmadığı ifade edilirken, genç futbolcunun gelişiminin yakından takip edileceği belirtildi.

DANİMARKA MAÇINI BOŞ GEÇMEDİ

Belçika randevusundan sonra önceki gün oynanan Danimarka maçında da yedek soyunan Gökdeniz Bayrakdar, ikinci yarıya Yusuf Barasi’nin yerine başladı. 45 dakika sahada kalan 19 yaşındaki futbolcu, oyuna girdikten 6 dakika sonra gole imza atsa da takımına puan kazandıramadı.

GEÇEN SEZON YILDIZLAŞTI

İlk kez geçen sezon Süper Lig'de forma giyen genç futbolcu, ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda toplam 37 maça çıkan Gökdeniz, ligde 6, kupada ise 2 kez gol sevinci yaşadı.

BU SEZON İKİ GOLÜ VAR

Bu sezona durgun başlayan Gökdeniz Bayrakdar, Nuri Şahin'in göreve gelmesiyle ivme yakalayan isimler arasında yer aldı. Ligde 9 maça çıkan ve henüz golle tanışamayan 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda oynanan ve Antalyaspor'un 5-0 kazandığı Diyarbekirspor maçında ise 2 gol atıp, 1 de asist yaparak maçın yıldızı oldu.