İSTENEN BEDEL: 6 MİLYON €

Kariyer sezonunu geride bırakan ve A Milli Takım’a kadar yükselen Doğukan Sinik’e Fenerbahçe resmen talip oldu. Transfer görüşmeleri için ilk temas sağlanırken, Kırmızı-Beyazlılar istediği rakamı bildirirken, Fenerbahçe’nin yanıtı bekleniyor.

Antalyaspor’da Nuri Şahin’in göreve gelmesiyle birlikte muhteşem bir sezonu geride bırakan ve A Milli Takım’a kadar yükselen Doğukan Sinik, transfer gündeminin de zirvesinde yer alıyor. Özellikle A Milli Takım’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçe resmen talip oldu. Teknik Direktör Jorge Jesus’un genç yıldız için geçer not verdiği ve Başkan Ali Koç’un bu transfer için resmen girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

TAKAS TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ilk olarak para + futbolcu teklifi, Antalyaspor tarafından kabul görmedi. Kırmızı-Beyazlılar, Doğukan Sinik için 6 milyon euro bonservis bedeli belirlerken, transferin takasa dayalı olmayacağı bildirildi. Bunun üzerine beklemeye çekilen Sarı-Lacivertlilerin, düşünmek için zaman istediği belirtildi.

MİLLİ TAKIMDA 2 GOL KAYDETTİ

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da 35 maça çıkan başarılı futbolcu, 3 gol ve 7 asist üretti. Ortaya koyduğu bu başarılı performansla Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım’a da davet edilen yıldız futbolcu, 5 maçta giydiği Ay-Yıldızlı formayla 2 kez gol sevinci yaşadı.

ELİ RAHATLAYACAK

Maddi olarak sıkıntılı bir dönemden geçen Antalyaspor’da Doğukan Sinik’in transferi, Kırmızı-Beyazlı yönetimin de elini rahatlatacak. Özellikle Haji Wright ve Fernando Lucas Martins’in takımda tutulması için yoğun çalışma yapan Antalyasporlu kurmaylar, elde edilecek gelirle birlikte hem söz konusu iki futbolcu konusunda rahat bir konuma gelecek hem de yapılacak yeni transferlerde iddialı duruma gelecek.