İşte DP’nin Antalya’daki belediye meclis üyesi adayları

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları belli oldu. Demokrat Parti’nin ise merak edilen meclis üye listelerini sizler için derledik.

Türkiye sandığa gitmeye hazırlanırken, yerel seçim maratonunda kritik bir eşik daha aşıldı. Siyasi Partiler 31 Mart’ta seçim pusulasında yarışacak belediye başkan adaylarını ve belediye meclis üyesi adayları için başvurularını ilgili seçim kurullarına gerçekleştirdi. Hareketli dakikaların yaşandığı seçim kurullarında süreç 20 Şubat 17.00’de sona erdi. Başvuru işlemlerinin ardından ise meclis üyesi listelerinde yer alan isimler merakla beklenmeye başladı.  

İŞTE SİZLER İÇİN  DEMOKRAT PARTİ’NİN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ LİSTELERİ

Demokrat Parti Kumluca Belediye Meclis Üyesi Adayları:

Hakkı Arıkan, Bekir Bircan, Mustafa Bars, Faik İlter, Feride Salur Güleç, Erkan Karamıklı, Санit Benli, Mustafa Uysal, Hasan Acar, Gökhan Evran, Mehmet Emre Uysal, Ünal Özbey, Serkan Acarbulut, Seda Gamze Zahmacıoglu, Arif Öztürk, Менмет Bayram, Özcan Soytürk, Sami Altıntaş, Zeynep Alpaslan, Ali Çetiner, Serkan Altıntaş , Reşit Girgin.

Kontenjan: Ahmet Kaya, Adem Dalgıç, Erol Durdaş

DEMOKRAT PARTİ DEMRE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI:

Kemal Babacan, Gülsüm Cengiz, Cengiz İkiz, Begüm Çetinkaya, Mehmet Sarıer, Nusret karatop, İbrahim karababa, Turgut Görgülü, Mustafa Kesten, Merve Kıtır, Hüseyin Avcı, Mehmet Beşkeçili, Anıl Durdemir

Kontenjan: Bayram Arıcı, Alim Atabey