İŞTE BUNU SEVMİYORUM

Yeni adıyla Corendon Alanyaspor iyi oynadığı ancak kilidi bir türlü açamadığı maçta Süper Lig’in en iyi defans yapan takımından son dakika golü ile 1 puanı aldı. Yeni transferleri ilk defa bu kadar net gördüğümüz maçta bazı şeyleri de deneyimlemiş olduk. Kaleci Runnarson başta olmak üzere merak ettiğimiz isimlerden ekstra bişey göremedik. Tabi ki Efecan, Diedhou ve Targhalinne gibi üç kilit açıcı isimden mahrumduk ve henüz maçın başında takımın gizli kaptanı Fatih’i kaybettik. Bu eksilere rağmen kapanan Sivasspor’u açar mıyız diye denedik ama olmadı. Zaten Sivas deplasmanı Rıza hocadan beri inanılmaz zor bir deplasman. Hücumda istenileni hiç yapamayan ancak mükemmel savunma yapan bir takımlar. Bir anlık dikkatsizlik sonucu golü de yiyince puansız ayrıldık derken tıpkı geçen hafta gibi son dakika da kader yine suratımıza güldü.

Oğuz maça en çok etki eden isimdi bana göre. Girdikten sonra Sivas savunması iyice zorlanmaya başladı. Ona eşlik eden bir kişi bile olsa maçı da çevirirdik. Son dakikalarda Doumbia’nın golü takıma da özgüven vermesi için gelecek adına önemli.

Bu takıma acil stoper ve forvet lazım diye 50 kere söyledik ve yönetim çalışmalara devam ediyor. Bir forvetimiz olsa hücumda bu kadar kısır da kalmayız. Bir dahaki maça umarım forvetimizi sahada görürüz. Farioli’ye güveniyorum. Güzel bir galibiyet, ardından 3-0’dan Beşiktaş’a geri dönüş ve Sivas deplasmanında 90’da gerideyken alınan 1 puan. Çok da kötü değiliz. Ama ben böyle kısır maçları sevemiyorum. Keşke her maç iki takımı da top oynarken izlesek, kaleye otobüs çekerken değil.