İŞTE BU OLMADI !

Hafta sonu Gençlerbirliği'ne yenilen Alanyasporumuz erteleme maçında da Göztepe'ye karşı 1-0'lık yenilgi alarak üst üste ikinci maçındanda boynu bükük ayrıldı.

 

Gençlerbirliği maçında çok fazla efor sarfeden ve hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Alanyaspor'da teknik adam Çağdaş Atan kadroda bazı değişiklikler yaptı. Alanyaspor'da zorunlu ve hocanın tercihleri ile ideal kadrodan 4 isim farklıydı. Özellikle defansın bel kemiği Caulker ve Efecan'ın olmaması takımı çok kötü etkiledi. Bir de üstüne cezalı olan Çağdaş Hoca kulübede değildi. Eksiklerimize rağmen iyi mücadele ettiğimiz maçta tek eksiğimiz goldü. Yüzde 64 topla oynayan, rakip kaleye 17 şut atan, 19 orta açan bir takımın gol bulması gerekirdi.

 

Bu son iki maçta gözlerimiz hep Vagner Love ve Papiss Cisse gibi bir golcü aradı. O maç kurtaran isim olmayınca gol de gelmedi. Bunun üzerine Bakasetas'ın inanılmaz etkisiz oyunu da eklendi. Geçen hafta kaçırdığı penaltıda aklı kalmış olacak ki maçta istediğini bir türlü yapamadı.

 

Şimdi önümüzdeki Beşiktaş maçı bir kat daha önem kazandı. O maçı kaybetsek bile bir yerde bu düşüşe acilen dur denilmeli. Alanyaspor en dibi görmüş bir kulüp, bu tarz düşüşlerde çabuk toparlanır. Bu skor olmadı ama bu durum düzelecek, inanın.