İşte BBP’nin Antalya’daki belediye meclis üyesi adayları

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları belli oldu. Büyük Birlik Partisi’nin ise merak edilen meclis üye listelerini sizler için derledik.

Türkiye sandığa gitmeye hazırlanırken, yerel seçim maratonunda kritik bir eşik daha aşıldı. Siyasi Partiler 31 Mart’ta seçim pusulasında yarışacak belediye başkan adaylarını ve belediye meclis üyesi adayları için başvurularını ilgili seçim kurullarına gerçekleştirdi. Hareketli dakikaların yaşandığı seçim kurullarında süreç 20 Şubat 17.00’de sona erdi. Başvuru işlemlerinin ardından ise meclis üyesi listelerinde yer alan isimler merakla beklenmeye başladı.  

İŞTE SİZLER İÇİN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NİN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ LİSTELERİ

Büyük Birlik Partisi Serik Belediye Meclis Üyesi Adayları:

Hasan Yıldırım, Mehmet Şahin, Ercan erkan, Süleyman Dursun, Selda Güven, Ayşegül Kahya Çınar, Mehmet Mindiloğlu, İsmail Avcı, Mustafa Okur, Zübeyde Avşar, Havva Okudan Oğuz, Talat Mustafa Şimşek, İsa Küçükdemir, Mehmet Yaman, Akif Büyükbıçak, Murat Karaçan, Tunahan Dinçer, Abdurrahman Yılmaz, Mehmet Kurt, Hıdır Kıvrak, Ali Kaplan, Esat karaca, Burak Arıcan, Yusuf Yaman Arat, Bayram Demir, Sercan Kozan, Ümit Kurt, Servet Bebek

Kontenjan: İsmail Mecek, Mehmet Anıl, İsmail Korkmaz