İŞTE AKREP'İN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra o görevi Nuri Şahin'e emanet eden Antalyaspor'un resmi teknik direktörünün kim olacağı da belli oldu. Antalyaspor'un resmiyetteki teknik patronu Hollandalı Alfons Groenendijk olacak. Ekip içerisinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış Marcelo Lins Martin en dikkat çeken isim oldu.

Antalyaspor'da yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından göreve gelen Nuri Şahin'in, kimin lisansını kullanacağı belli oldu. Genç teknik adam, halen futbolcu statüsünde olmasından dolayı Kırmızı-Beyazlıların resmiyetteki teknik direktörü Hollandalı Alfons Groenendijk olacak. Kariyerinde Hollanda, Romanya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde çalışan 57 yaşındaki teknik adam; Excelsior, FC Den Bosch ve ADO Den Haag takımlarında teknik direktörlük yaptı. Deneyimli teknik adam, ayrıca Ajax'ın U21 ve U19 takımlarının da sorumluluğunu üstlendi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASIYLA GELİYOR

Nuri Şahin'in ekibinde yer alacak en dikkat çeken isim ise Marcelo Lins Martin oldu. Kariyeri başarılarla dolu olan Atletik Performans Antrenörü Marcelo Lins Martin'in en dikkat çekici çıkışı Bayern Münih'te yaşandı. 5 sezon Alman ekibinin başarısı için ter döken Brezilyalı, 2013 yılında Jupp Heynckes yönetiminde kazanılan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda görev aldı.

MURAT ÖZTÜRK GERİ DÖNDÜ

Antalyaspor'da daha önce görev yapan Murat Öztürk, Nuri Şahin ile birlikte yeniden Kırmızı-Beyazlılar için görev yapacak. Ersun Yanal ile Antalyaspor'a gelen ve sonrasında Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın ekibine dahil olan Murat Öztürk, Antalyaspor'da ikinci kez kaleci antrenörlüğü yapacak.

SON İSİM LINDEMAN

Nuri Şahin'in yardımcısı ise Hollandalı teknik adam Michael Lindeman olacak. Kariyerinde Tottenham, Hamburg, Ajax, Fulham ve Polonya Milli Takımı pek çok ekipte görev alan 57 yaşındaki teknik adam, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Wahda'da görev aldı.