İSTANBUL’DA FECİ PATLAMA!

İstanbul'un Tuzla ilçesindeki Orhanlı sanayi bölgesinde 3 katlı boya fabrikasında yangın çıktı. Patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Enkaz altında kalan 3 kişi hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerinin müdahelesiyle yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle yoğun duman oluşurken, iş yerinden zaman zaman patlama meydana geldi. O anlar kameralara yansıdı.

ENKAZ ALTINDA KALAN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Alevlerin yükseldiği ve yoğun siyah dumanın oluştuğu yangın, çevredeki bazı iş yerlerine ve ağaçlık alana da sirayet etti. Patlamalar nedeniyle çevredeki iş yerlerinde hasar oluştu. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, yangın bölgesine giderek bölgedeki duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Yazıcı, 7 kişinin yaralandığını ve ayakta tedavi edildiğini, 3 kişiden ise haber alınamadığı iddiası olduğunu söyledi. Tuzla Kaymakamı Ali Akça'da bölgede açıklamalarda bulundu.

Akça, enkaz altında kalan 3 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

"YANGIN YÜZDE 99 KONTROL ALTINDA"

Yangının yüzde 99 kontrol altına alındığını belirten Yazıcı, ekiplerin enkazda arama yaptığını aktardı. Bölgede önlemlerin alındığına değinen Yazıcı, yangının etraftaki fabrikalara yayılmamasıyla ciddi hasarların önüne geçtiğini ifade etti. Belediye Başkanı Yazıcı, patlamanın şiddetiyle kolonların yerinden çıktığını ve kirişlerin kopmuş durumda olduğunu söyledi.

DHA