ISRAR ETMEYE DEVAM

Geçen sezon ve hazırlık maçlarında bazı oyuncuların verdiği sinyalleri,

Yine bu bazı oyuncuların ve oyun olarak özellikle son iki haftadır bağıra bağıra yükselmeye devam eden sinyalleri,

Sezon başından itibaren yokları oynayan ADRIANO,

Geçen sezon birçok maçta bu takım için yeterli düzeyde bir kaleci olmadığını gösteren üstüne sezon başında fiyat yükselmesini istediği için anlaşamayıp giden ve başka takım bulamadığı için dönüp geri gelen ve sözleşme imzalanan Boffin,

Nuri Şahin belki farkında değil ama kendisinin Boffin ISRARI kendisinin kararlarını tartışılır hale getirirken, Boffin bu konuyu ne kadar umursuyor oturup bunu düşünmesi gerekiyor.

Maç sırasında ısınmaya gönderilen ve ısınırken hem Nuri Şahin’in hem tribünlerin tepkisini çekecek kadar göstermelik ısınma hareketleri yapan ve oyuna girdikten sonra klasik eski haline dönen yokları oynayan GÖKDENİZ,

Her geçen hafta topu Wright’a indirelim gerisini o halleder tarzında bir oyun anlayışına dönülmeye başlanması,

Sahada performans bazından ziyade tecrübe ve ikili ilişkiler odağında bir kadro yapılanması ve kadro seçimleri,

İnatla çalışılmayan duran topların heba edilmesi, bizim için duran toplar bu ligde hayat kurtarır. Özellikle ilk yarıda kazandığımız bütün duran topları boşa harcadık. Bu takım hiç mi duran top çalışmıyor.

Dünyanın en iyi beş ligindeki takımlara bakın üst sıralardan alt sıralara kadar bütün takımların duran top organizasyonları varken biz Fernando geç topun başına şapkadan tavşan çıkar organizasyonunu tercih ediyoruz.

En son ne zaman duran topta organizasyonlu bir gol kazandık hatırlayan var mı acaba?

Kısacası bunlar inatla devam edilen ISRARLARIN sadece bazıları…

Tribünlerin tepkilerine kulak kapatmamak gerekiyor. Bu takımın ne oynayabildiğini gören taraftar sahada ki yenilen golden hemen sonra gelen kabullenilmişliği ASLA KABUL EDEMİYOR.

Evet, sezonun daha çok başı ama gözle görülen konulara dikkat etmeden ISRARA DEVAM EDİLİRSE iki haftadır yaşadığımız maçların benzerini daha çok yaşarız.

Bazen bildiğiniz yolun en iyi yol olduğunu düşünebilirsiniz ama sürekli aynı sonucu görüyorsanız bu bildiklerinizde değil sizi ne toparlar bunların çalışmasında ve sahada golde yesek, maça iyi başlayamasak da kazanmaya inanmakta ISRAR EDİN…