İSRAİL VURUYOR ÜMMET İZLİYOR

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şubesi tarafından Muratpaşa Camiinde Cuma namazı sonrasında, işgalci İsrail'in sivil hedeflere yaptığı saldırılar sonucu şehit olan Filistin halkı için gıyabi cenaze namazı kılındı. Yapılan açıklamayla Filistin halkına destek verilirken, İsrail'e lanet yağdı.

Faruk ÇELİK, Ahmet ARĞILLI

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi öncülüğünde, Siyonist İsrail'in Doğu Kudüs'te düzenlediği saldırılarda yaşamını yitiren Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cuma namazı sonrası Muratpaşa Camiinde düzenlenen gıyabi cenaze namazına, Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen, bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve yaklaşık 100 kişi katıldı. Basın açıklamasını okuyan AGD Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen, günlerdir süren İsrail saldırılarında çok sayıda Filistinlinin şehit olduğunu söyledi.

İSRAİL, TERÖR ESTİRİYOR

İsrail’in saldırılarını lanetleyen Başkan Ülgen, şu ifadelere yer verdi:

“Siyonist İsrail'in başta Gazze olmak üzere masum Filistinli kardeşlerimize karşı yapmış olduğu saldırılarda; kundaktaki bebeklerden, sokakta oynama çağına gelmiş çocuklara, delikanlı genç kardeşlerimizden, hamile annelere, genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehit düşmüştür. İşgalci Siyonistler, Filistinli kardeşlerimizin evini basmakta, işgal polisiyle işbirliğiyle Filistinli kardeşlerimize linç girişiminde bulunmaktadır. Siyonist İsrail, Filistin'de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır. İsrail'in attığı her adımı takip edeceğiz ve anında gereken tepkiyi göstereceğiz.”

“İSRAİL, ANCAK GÜÇTEN ANLAR”

“Milyonlarca Kudüs gönüllüsü olarak yola çıkmaya, Aksa için kanımızı akıtmaya ve canımızı vermeye hazırız. Son Siyonist ölünceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Mücadelemiz; başta Kudüs olmak üzere tüm İslam beldeleri ve mazlum coğrafyalar kutlu bir zaferle Siyonizm'den kurtulana dek devam edecektir. Filistin ve Kudüs davasının yılmaz savunucusu, İslam Birliğinin kurulması adına ömrü boyunca çalışmalar yürüten ve İslam Birliği'nin mutlaka kurulması gerekliliğini bizlere miras olarak bırakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın; "İsrail laftan anlamaz. Yalnızca güçten anlar" sözü bir kez daha haklılığını göstermiştir. Terör örgütü İsrail, Müslümanların gücünü görecek ve cehenneme sürülecektir.”

“ZAFER DAİMA İSLAM'INDIR”

“Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Allah burada toplanan, şehit kardeşlerimizin gıyabi cenaze namazında ellerini semaya açan, dualarıyla kardeşlerimizin yanında olduğunu gösteren inanmış topluluğa, Özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin. Özgür Filistin topraklarında kardeşlerimizle beraber bir arada olmayı nasip etsin. Yaptığımız dualar tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olsun. Zafer İslam'ındır, zafer yakındır."