ISPARTA'DA YAŞLI ADAMDAN HABER ALINAMIYOR
Isparta’da yalnız yaşayan 82 yaşındaki Veli Karaboğa 7 Temmuz’da çıktığı evine bir daha geri dönmedi. 20 gündür Karaboğa’dan haber alamayan çocukları babalarının bulunması için yardım bekliyor.

Isparta’da yalnız yaşayan 82 yaşındaki Veli Karaboğa 7 Temmuz’da çıktığı evine bir daha geri dönmedi. 20 gündür Karaboğa’dan haber alamayan çocukları babalarının bulunması için yardım bekliyor.
Emre Mahallesi’nde 3 katlı binanın zemin katında yalnız yaşayan Veli Karaboğa, 7 Temmuz günü sabah saatlerinde evinden yürüyerek çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Karaboğa’nın 4 çocuğu babalarının bulunması için polise başvurdu. Yapılan incelemede Karaboğa’nın kaybolduğu gün kent merkezinde 2 güvenlik kamerasına yürürken görüntüsü yansıdı. Ancak yapılan çalışmalara rağmen Veli Karaboğa’dan henüz bir haber alınamadı. Çocukları, babalarının bulunması için yardım talep ediyor.
“POLİSE BİLDİRİMLERİMİZİ YAPTIK”
Babasının 7 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirten Yükselen Karaboğa, güvenlik kamerası görüntülerinin dışında kendisi hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi. Karaboğa, “Polise bunlarla ilgili bildirimler yapıldı. Diğer vatandaşlarımızdan babamı görmüşlerse polisi ve bizi bilgilendirmelerini istiyoruz” dedi.
“DAHA ÖNCE ANTALYA’DAN ÇOK ALIP GELDİK”
Babasının yalnız yaşadığını ve daha önce de sık sık bu tür kaybolmalar yaşadığını anlatan Yükselen Karaboğa, “Bir yıl boyunca babamı Antalya’dan defalarca aldık geldik. Polis de taksi göndererek aldı. En son kendisine Antalya’da motosiklet çarpmış, acilden topladık. Oradan alıp geldikten sonra bir ay, bir buçuk ay iyi durumdaydı. Sonra tekrar İlavus dediğimiz yer burada oradan jandarma aracılığıyla yine eve getirttik. Ayın 7’sinde yine gitti bir daha gelmedi” dedi.
“İLK KEZ BU KADAR UZUN SÜRE ULAŞAMADIK”
İlk kez bu kadar uzun süre babalarına ulaşamadıklarına değinen Karaboğa, “Daha önce 2-3 günde polis bize mutlaka dönüş yapıyordu. Hiçbir husumetlisi yok. Kendisi sosyal bir insan değildi, evinde kendi başına yaşayan, kedileriyle uğraşan bir insandı. Normal şartlarda evinden çıktığında dönüşte sıkıntı yaşayabiliyordu bazen. Çarşıya gittiğinde lokantada yemek yiyip dönebiliyordu” diye konuştu.
“EN SON KESİKBAŞ MEVKİİNDE GÖRÜNTÜSÜ VAR”
Yükselen Karaboğa, babasının en son Kesikbaş diye bilinen mevkide kameraya yansıdığını belirterek, “Onun haricinde görüntüsü yok. Beyaz kareli bir gömlek, üzerinde siyah, kahverengi gibi bir yeleği var. Kafasında da kahverengi bir şapka vardı” dedi.
“GÖREN, DUYAN BİZİ ARASIN”
Veli Karaboğa’nın kızı Döndü Tonguç ise babası çok meraklandığını ifade ederek, “Ne olur rica ediyorum gören, duyan herhangi bir yerde ya beni ya da oğlan kardeşimi arasınlar. Çok merak ediyoruz” dedi.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Veli Karaboğa’nın 7 Temmuz günü evinden çıktıktan sonra yolda yürümesi 2 işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Karaboğa’nın üzerinde beyaz gömleği, yeleği ve başında şapkasıyla ağır hareketlerle tek başına yolda yürüdüğü görülüyor.
İHA
Antalya'da görevi sırasında kavga ihbarına giderken geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru için Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki kadın, ekiplerce ormanlık alanda bulundu.
Antalya'nın Serik ilçesinde sulama kamyonu ile tur minibüsünün çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Araçta sıkışan minibüs şoförü için kurtarma çalışması başlatıldı.
Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen traktör kazasında traktörün altında kalarak ağır yaralanan yaşlı adam, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Antalya'nın Serik ilçesinde annesiyle tartışan kişi evini ateşe verdi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde önce refüjdeki aydınlatma direğine sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarpan otomobil sürücüsü yaralandı.
Antalya'nın Serik ilçesinde ağaçlarını ilaçlama yapmak için girdiği arazide devrilen traktörün altında kalan yaşlı adam ağır yaralandı.
Antalya'nın Serik ilçesinde, Belek turizm yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç 'U' dönüşü yapmaya çalıştığı sırada çarpmamak için bir başka araç refüje çarparak kaldırıma çıktı. O anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilirken, U dönüşü yapan ve kazaya sebebiyet veren sürücü hiç aldırış etmeden yola devam etmesine diğer sürücü sitem etti.
Antalya’da sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı.
Antalya'da işe gitmek için babasıyla servis bekleyen kadına bir kişi bıçakla saldırdı. Olayda genç kadın ile babası yaralanırken, şüpheli çevredeki vatandaşlarca yakalanıp polis ekiplerine teslim edildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz