İsa Yıldırım'dan geri vites: Muhittin Böcek'ten özür diledi

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle özür diledi.

Aksu Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis oturumunda 'Altıntaş' gerginliği yaşandı. CHP'li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Altıntaş bölgesini defalarca talep etmesine rağmen Aksu Belediyesi'ne devretmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yönelik, 'Oturmuş milyarların üstüne verir mi? Şimdi gurk basmış tavuk gibi yumurtasının üstünden kalkar mı? Ne güzel yumurtasının üstünde sımsıcak verir mi adam vermiyor' şeklinde konuştu.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yönelik ‘tavuk’ benzetmesi tartışmalara neden oldu. Gündem olan açıklamanın ardından Başkan Yıldırım, Muhittin Böcek’ten özür diledi.

"ÖZRÜ BİR BORÇ BİLİR VE ÖZÜR DİLERİM"

İsa Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Cumhuriyet Halk Partisi güçlü bir ailedir ve her problemini kendi içinde demokrasi ve saygı çerçevesinde çözme gücüne sahiptir. Meclis toplantısı sırasında, önceki dönem belediye başkanının Aksu ilçemizin zararına almış olduğu bir kararı anlatırken yapmış olduğum konuşmayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e savaş açmış gibi çarpıtarak haber yapmak etik değildir.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

İsa Yıldırım (@isayildirim_aksu)'in paylaştığı bir gönderi

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları kavga etmek için değil, halkın dertlerine çare olmak umuduyla seçilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi’nin bir ferdi olarak dayanışma ve kardeşlik bağıyla halka hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Herkesin Başkanı’ olan Muhittin Başkanımızı seviyoruz, bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özrü bir borç bilir ve özür dilerim.”