İRAN KİTABINI YAZAR

Yaklaşık 50 gün boyunca devam eden İsrail terör örgütü saldırıları nihayet geçici de olsa durdu. Dursa ne olur, durmasa ne olur bu saatten sonra diyebiliriz belki ama en azından  bu süreçte 15 bine yakın olan hayatını kaybedenlerin sayısı daha da artmamış oldu.

***

Ölenlerin çoğunluğunu çocukların ve kadınların oluşturması gerçekten normal mi? İki yüzlü batının temsilcileri ve ABD ' nin sözcüsünün söylediği " savaşın kuralı bu siviller de zarar görebilir" cümlesi ne kadar gerçeği yansıtıyor peki?

***

Aslında bu sözlerin gerçekle yakından uzaktan bağlantısı olmadığını kendileri de çok iyi biliyor. Amaç yeni mücahitler yetişmesin veya doğmasın diye, Filistin halkı nüfus olarak daha büyüyüp ileride başımıza bela olmasın diye resmen bir nesli kurutmanın peşinde alçaklar.

***

Onlar böylesine adi ve sinsice düşünürken İslam dünyası ne düşünüyor peki? Toplumların tepkisi belki çok farklı ama özellikle idarecileri tam bir soyanist kölesi çıktı desek hiç abartmış olmayız.

***

Türkiye ve Katar gereken tepkiyi koyup her türlü diplomatik yolları sonuna kadar zorlasa da süreç için kılını bile kıpırdatmayanları tarih elbet yazacak. Hem de yaşanan soykırım ve zulmün ortağı olarak.

***

İşte onlardan bir tanesi de İslam alemin adeta siyonisti olan İran. Ne halkına güvenilir ne de yöneticilerine. Al birini vur ötekine misali hepsi şerefsizliğin kitabını yazabilecek kadar usta.

***

İslam dünyasına, Müslüman bir ülkeye ne zaman bir saldırı olsa liseli ergenler gibi atar yapmaya başlar ama kapalı kapılar ardında da yapabildiği her hainliği yapmaktan asla geri durmaz.

***

Bu tarihte böyle idi bu gün de böyle. Kumdan kale veya kağıttan kaplan benzetmesinin cuk diye oturduğu bu ülkenin cumhurbaşkanlığını yapmış olan Ahmedi Necad yukarıdaki yazdıklarımı doğrulamadı mi?

***

ABD'nin önceki başkanlarından Trump'ın bizi göstermelik bombaladılar anlaşmalı iş tuttuk lafını kim yalanlayabildi ki... Bu arada kendi ülkelerinde yaşayan Türk toplumuna yaşattığı zulmü anlatmaya kelimeler yetmez.

***

Nerede bir alçaklık ve hainlik varsa oradaki taşı kaldırın altından Müslüman görünümlü bu siyonist uşakları çıkacaktır.

Bu satırlarda tarihe not düşmek adına şurada dursun.