İpler gerildi

Yeni sezon öncesi göreve gelen teknik heyetle yollarını ayıran Serik Belediyespor’da şok bir karar daha alındı. Antalyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 2 futbolcuyu, sezonun açılmasına 2 hafta kala gerekçe göstermeden geri gönderen Serik Belediyespor’a karşı tepki sesleri yükseldi.

Yeni sezon öncesi Sportif Direktör Çağrı Arslan ve Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın istifasıyla birlikte önemli bir değişikliğe giden Serik Belediyespor’a karşı son günlerde atılan adımlar tepkiye neden oldu. Yaklaşık 1 ay önce Antalyaspor’un Serik Belediyespor’a destek olmak amacıyla kiraladığı 3 futbolcudan 2’si gerekçe gösterilmeden geri gönderildi.

2 ANTRENMANA ÇIKTI

Yeni sezonun açılmasına 2 hafta gibi kısa bir süre kala Efecan Gülerce ve Mehmet Yanıkara’nın kiralık sözleşmesini fesih eden Serik temsilcisi, futbolcuları  Antalyaspor’a geri gönderdi. Efecan Gülerce’nin Cüneyt Dumlupınar’ın istifasının ardından göreve gelen Cem Kavçak yönetiminde sadece 2 antrenmana çıkabildiği ve 1-0 kazanılan Sapanca Gençlik Spor Kulübü’yle oynanan karşılaşmada forma giydiği belirtildi. Bu karşılaşmada etkili bir oyun ortaya koymasına karşın sözleşmesinin fesih edilmesi ise şok etkisi yarattı. Sezonun açılmasına kısa süre kala böyle bir karar alındığı için yeni kulüp bulma olasılıkları da düşen iki futbolcunun, rezerv takımda devam etmesi planlanıyor.

SERİKLİ GENÇLERLE DEVAM EDİLECEK

Efecan Gülerce ve Mehmet Yanıkara’nın takımdan gönderilmesinde iki futbolcunun performansından ziyade o bölgeler için alt yapıdan gelen oyunculara yer vermek istenmesinin etkili olduğu ileri sürüldü. İki futbolcuyla yollarını ayıran Serik Belediyespor, Antalyaspor’dan kiraladıkları Mustafa Acar’ı ise kadroda tutmaya devam ediyor.

TRANSFER İLİŞKİSİ DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sezonun açılmasına kısa süre kala böyle bir kararın alınmasının ardından Antalyasporlu yetkililerin tepki gösterdiği ve Mustafa Acar’ı da geri istemeyi düşündüğü, ancak sözleşmesi olduğu için bunu hayata geçiremediği gelen haberler arasında yer aldı. Öte yandan Antalyaspor’un bundan sonra Serik Belediyespor ile futbolcu alış verişinde bulunmak istemediği de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Azerbaycan’dan teklif gelmişti

Antalyaspor’a geri dönen Efecan Gülerce’ye Azerbaycan Ligi takımlarından Turan Tovuz’dan transfer teklifi gelmiş, ancak Kırmızı-Beyazlılar tarafından takımda tutulmak istenmişti. Nuri Şahin’in ilk olarak Güray Vural’ın alternatifi olarak A takımda düşündüğü 20 yaşındaki futbolcunun, daha sonra düzenli forma giymesi için 1 sene kiralık olarak gönderilmesi kararı alınmıştı. Kırmızı-Beyazlılarda verilen bu kararın ardından Güray Vural’ın alternatifi olarak Başakşehir’den Cemali Sertel kiralık olarak transfer edildi.