İNSANLIK ÖLMÜŞ MAALESEF

Bakmayın siz ABD'nin bunak ihtiyarının "Rakamları Filistin tarafı açıklıyor inandırıcı değil " şeklindeki sözlerine. İşin aslına bakalım isterseniz…

***

Şu ana kadar 7 binin üzerinde masum sivil hayatını kaybederken bunların çoğunluğunu da çocuklar oluşturuyor. Kod adı Netanyahu olan adi, eli kanlı alacağın emriyle yapılan devlet terörü saldırıları çocuk, kadın, yaşlı genç demeden öldürmeye devam devem ediyor.

***

Belki de bu satırları yazarken sayı daha da artmıştır. Çünkü her saniye ölüm sayısı artıyor. Vahşi batının tek dişi kalmış canavarlarının gözü öylesine dönmüş ki taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmamak için katliamlarına devam ediyor.

***

Peki, vahşi batı böylesi alçaklık yaparken bir kaç cılız ses çıkaran ülkeler haricinde Müslüman dünyası nerede? Sözüm ona insan hakları savunucuları nerede? Neden çıkıp da yapılan katliamlarla ilgili tek kelime etmezler?

***

Mesela Birleşmiş Milletler...

Üç beş şerefsizin oyuncağı haline gelen o kurum da öküzün trene baktığı gibi bakmaya devam ediyor.  Elbet tarih haklı olanın hakkını verir.

***

Elbet gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır ancak binlerce masum insan bu dünyadan göçüp gittikten sonra gerçekler ortaya çıksa ne yazar.

***

Tarihin sayfaları belki ileride gerçekleri yazacak ancak o sayfalar bu katliamı, bu alçaklığı yapanları ve göz yumup sessiz kalanları da asla affetmeyecek.

***

Tarih affetse bile bu gün bu çağda katledilen Müslüman kardeşlerimiz öbür dünyada asla ve asla bizi affetmeyecek.

SON SÖZ

Keşke o hesap mahşere kalmasa da bugün yapılan mezalimliğin hesabı bugün sorulabilse...