İNSANLIK ÖLMÜŞ!

Ne çok kötüleşti hayat, istismarlar, tacizler şiddetler… Ardı arkası kesilmedi bu tarz olayların. Daha ne kadar iğrençlik olabilir diye düşünürken, aklımızı zorlayan olaylarla karşılaşıyoruz.

Bu iğrençlik silsilesi medyada ilk olarak Özgecan Aslan cinayeti ile gözler önüne serildi. Tüm Türkiye Özgecan Aslan için ağlamıştı. Daha sonra bu tarz olaylar gittikçe artmaya başlamış, toplumun psikolojisi gittikçe bozulmuştu.

Çocuklara istismar ve tecavüz aldı başını gitti. Son olarak tüm Türkiye “Elmalı Davası” olarak bilinen bir olay karşısında birlik oldu. Finike’de  kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10) yaşadıkları kanımızı dondurdu. Anneleri Merve A. ve üvey babaları Rahmi A. tarafından yıllarca tacize ve şiddete maruz kalmışlar.

2 çocuğunda pedogoglar eşliğinde verdiği ifadeler midemizi bulandırdı. İnsanlık resmen can çekişiyor. Çocuklar, anneleri tarafından başka erkeklere pazarlandıklarını dile getirirken yüreğimiz burkuldu.

İddialar bununla da sınırlı kalmadı. Anneleri ve üvey babaları çocukların çıplak fotoğraflarını çıkıyor, günde 1 öğün yemek veriyor ve bazen de aç bırakılıyor.

İki çocuk uğradıkları taciz ve tecavüzü çizdikleri resimlerle anlattı. Bir çocuk sadece hayallerini çizmeli, nasıl taciz edildiğini değil! Ağzı süt kokan bu 2 çocuğa fuhuş yaptırana insan denir mi?

İNSANLIK BİR KEZ DAHA ÖLDÜ

Daha nelerle karşılaşacağız kim bilir. Daha ne iğrençliklerle insanlığın öldüğünü göreceğiz. Hiç mi vicdanınız sızlamadı? Hiç mi Allah korkusu yaşamıyorsunuz?

O çocuklara fuhuş yaptırarak, elde ettiğiniz paralar için de boğulun. Anne ve üvey baba serbest bırakılmış. Ben adalete inanıyorum. Hak ettikleri cezaları alacaklar.

Almaları için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu utanmaz, arlanmaz insanlara , hak ettikleri demir parmakların ardına göndermek için hak hukuk adalet anlayışımızdan taviz vermeden elimizden geleni yapacağız.

BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM

Bu işin bir de sosyolojik ve psikolojik yönü var. Antalyalı iş insanları ve kanaat önderleri bu 2 evladımız için gerekeni yapmalı. Yaşadıkları taciz, istismar ve şiddetten dolayı mahvolan hayatlarını düzeltmeli. Mağdur olan evlatlarımıza iyi bir destek verilmeli. Eğitimlerini almaları için iş insanları elini cebine atmalı. Bu evlatlarımıza Antalyalılar sahip çıkmalı. Bizim kültürümüz de bunu gerektiriyor. Herkes üstüne düşeni yapmalı.