İNCİ ÇAYIRLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Türk sanat müziği ve devlet sanatçısı İnci Çayırlı Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Türk sanat müziği ve devlet sanatçısı İnci Çayırlı Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
86 yaşında hayatını kaybeden Türk sanat müziği ve devlet sanatçısı İnci Çayırlı için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti düzenlenen törene Çayırlı'nın kızı Canan Atalay ile torunlarının yanı sıra müzisyen Ayhan Sicimoğlu, gazeteci yazar Murat Bardakçı, şarkıcı Çelik Erişçi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, öğrencileri ve sevenleri katıldı. Törende yakınları ve sevenleri gözyaşı döktü.
"ÖĞRENCİ YETİŞTİREREK ESERLERİNİ DEVAM ETTİRMİŞTİR"
İnci Çayırlı'nın hocası olduğunu söyleyen şarkıcı Çelik Erişçi, "Bizim hocamız konservatuvardan. Bizi seçen kurulun içinde olan, bugünlere gelmemize imza atmış olan bir hoca. İnci hoca bir geleneği yansıtan nesilden olan bir hocadır. Hem sanatında hem de ilkeleri olan kendi varlığında onu yaşatmış birisidir. Öğrenci yetiştirerek eserlerini devam ettirmiştir. Ekoldür. Müthiş bir eğitimcidir. Çok özel bir hanımefendidir. Biz de evlatlarıyız, öğrencileriyiz. Son görevimizi yapacağız. Bütün ülkemizin başı sağ olsun" diye konuştu. Kılınan cenaze namazının ardından Çayırlı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına taşındı. Çayırlı'nın cenazesi defnedilmek üzere Üsküdar Nakkaştepe Mezarlığı'na götürüldü.
DHA
Antalya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Uğur Çelik ile İrem Şahin, düzenlenen rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende dünya evine girdi.
“Kahtalı Mıçe” olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Kahtalı, Antalya'da 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Şarkıcı Latif Doğan, Antalya'daki Adıyamanlı hemşehrilerini ziyaret etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da kaza geçiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, 2 saat boyunca ambulans bekledi. Koçyiğit, “Türkiye'deki sağlık sisteminin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim” ifadelerini kullandı.
Lider Medya Grubunun Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış dede olmanın sevincini yaşadı. Okumamış’ın kızı Hilal Akkaya bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Mehmet Özgür bir filime daha adını yazdırdı.
TRT Haber Antalya muhabirlerinden Furkan Yazıcı, öğretmen Meltem Eroğlu ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş kesti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur'un cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
Antalya’da tedavisi süren Ferdi Tayfur’dan sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Doktoruna teşekkür eden Tayfur, “Ben çok iyiyim” diye konuştu.
Antalya’da yaşayan Yeşilçam oyuncularından Coşkun Göğen’in kendisinden 24 yaş küçük bale eğitmeni eşi Angelika Göğen Rusya’da vefat etti. Pasaport işlemleri ile uğraştığını söyleyen Coşkun Göğen, vize işlemlerini de tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta salı günü Rusya’ya cenazeyi teslim almaya gideceğini belirtti.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz