İNANILMAZ İKİLİ

Alanyaspor'un hücum hattında yer alan Adam Bareiro ile Davidson Pereira ortaya koydukları performansla Süper Lig'de dikkatleri çekmeyi başardı. Muhteşem ikili, Turuncu-Yeşillilerin bu sezon kaydettiği 11 golün 8'ine direkt etki etti

Süper Lig'in geride kalan 4 haftasında en golcü takım olmayı başaran Alanyaspor'un ileri ucunda görev alan Adam Bareiro ile Davidson Pereira rakiplerin korkulu rüyası olmayı başardı. Papiss Cisse ve Junior Fernandes gibi etkili iki hücum silahını kaybeden Turuncu-Yeşillilerde Bareiro ile Davidson gösterdikleri performansla dikkat çekti. 21 takımla oynanmasına rağmen Süper Lig'in ilk 4 haftası baz alındığında son 6 sezonun gol açısından en kısır dönemi yaşanırken, Davidson ile Bareiro skor katkılarıyla ön plana çıkıyor.

KRALLIKTA ZİRVEDE

Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'ten 1 milyon Euro'ya alınan Davidson ilk 4 haftada 4 gol, 1 asistlik performans sergilerken krallık yarışının da zirvesine yerleşti. Meksika temsilcisi Monterrey'den kiralanan Adam Bareiro ise kaydettiği 3 golle takım arkadaşını takip etti. Krallık yarışında yer alan Galatasaraylı Radamel Falcao ile Karagümrüklü Erik Sabo kaydettikleri 3'e golün 2'sini penaltıdan kaydederken, Alanyaspor'un golcüleri ise henüz beyaz noktaya top koymadı.

BAREIRO GEÇEN SEZONU GEÇTİ

Davidson, geçen sezon formasını giydiği Vitoria Guimaraes'te toplamda 10 kaydederken, bu sezon ise 4 haftada 4 kez gol sevinci yaşadı. Turuncu-Yeşillilerin Paraguaylı golcüsü Bareiro ise şimdiden geçen sezonki performansını geride bıraktı. Geçen sezon 12 maçta 2 gol kaydeden 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon 4 haftada 3 gole ulaştı.

KORAY GEÇGEL