İMZALAR BAŞLIYOR

Hücum gücünü artırmak için yoğun mesai harcayan Antalyaspor, iki ismi birden kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Luiz Adriano'nun ardından İstanbulspor'dan İbrahim Yılmaz için de büyük yol kat etti.

Sezonun ilk yarısında gol sorunu yaşayan Antalyaspor, Enzo Crivelli ve Paul Mukairu ile yollarını ayırırken, bu iki oyuncunun yerine kadrosuna katacağı isimleri belirledi. Kırmızı-Beyazlılar, Luiz Adriano'nun ardından İbrahim Yılmaz'ın transferinde de büyük ilerleme sağladı.

BUGÜN ANTALYA'DA OLACAK

Brezilya takımlarından Palmeiras ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Luiz Adriano'nun bugün Antalya'ya gelmesi bekleniyor. Kırmızı-Beyazlılarla prensip anlaşmasına varan golcü futbolcu, son görüşmelerin ardından 1.5 yıllık sözleşmeye imzasını atacak.

1.7 MİLYON EURO KAZANIYORDU

Luiz Adriano'nun Antalyaspor'dan ne kadar kazanacağıyla ilgili olarak henüz bir bilgi paylaşılmazken, Brezilya basınında Palmeiras'tan aldığı ücret açıklandı. Yıllık 1 milyon 700 bin Euro kazandığı ifade edilen 34 yaşındaki futbolcuyla Botafogo ve Internacional gibi ekiplerin de ilgilendiği, ancak transferinin tamamlanmadığı vurgulandı.

İBRAHİM YILMAZ HAMLESİ

Antalyaspor, Luiz Adriano ile birlikte İstanbulspor'un golcüsü İbrahim Yılmaz için de girişimlerinde sona yaklaştı. Kulübü İstanbulspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu için yaklaşık 350 bin Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verileceği de iddialar arasında yer aldı.

KRALLIK YARIŞINDA ZİRVEDE

Kariyerinde Darıca Gençlerbirliği, Altınordu, Başakşehir, Şanlıurfaspor ve İstanbulspor formalarını giyen İbrahim Yılmaz, altın sezonunu yaşıyor. Kariyerindeki 275 maçta 82 kez gol sevinci yaşayan başarılı futbolcu, bu sezon ligde çıktığı 20 maçta 12 gol kaydederek, krallık yarışının ilk sırasında yer alıyor.