İMZA ŞOV

Sezonun ilk 23 haftasında hayal kırıklığı yaratan Antalyaspor, kadrosunu 4 önemli isimle güçlendirdi. Kırmızı-Beyazlılar; yeni transferler Luiz Adriano, Fernando Lucas Martins, Admir Mehmedi ve Alassane Ndao'yu imza töreninde bir araya getirerek adeta gövde gösterisi yaptı.

Süper Lig'de hayal kırıklığı yaratan ve düşme potasında yer alan Antalyaspor imza şov yaptı. Kırmızı-Beyazlılar; yeni transferler Luiz Adriano, Fernando Lucas Martins, Admir Mehmedi ve Alassane Ndao'yu imza töreninde bir araya getirerek rakiplerine korku saldı. İmza törenine Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ile birlikte katılan Başkan Aziz Çetin, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Anlaştığımız bir birinden değerli futbolcu arkadaşlarımızla anlaştık. Kendilerinden camia olarak beklentimiz büyük. Kendilerine Antalyaspor markasının önemini anlatmaya çalıştık. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

POLI VE FERNANDO ETKİSİ

Antalyaspor ailesinin parçası olduğu için mutluluğunu dile getiren Brezilyalı yıldız Luiz Adriano, transferinde eski takım arkadaşları Andrea Poli ve Fernando Lucas Martins'in etkili olduğunu ifade ederek, "Şehrin güzelliğinden ve kulübün olanaklarından bahsettiler. Bundan sonra en iyi şekilde takıma katkı sağlamak istiyorum. Bu andan itibaren çalışmalarımı yaparak bu armanın daha iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

"EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYORUM"

Antalyaspor'da bir aile ortamı yaşadığını ifade eden Fernando Lucas Martins, "En iyisini yapmak için uğaşıyorum. Takım olarak ligde rahat bir durumda değiliz, ancak daha iyi olacağımızı umuyorum" diye belirtti. Galatasaray ve Beşiktaş ile geçtiğimiz dönemlerde adının anılmasıyla ilgili olarak da konuşan Brezilyalı futbolcu, "Antalyaspor'a gelmekle doğru bir karar verdim. Önceki söylentilerle ilgili bir şey söylemek istemiyorum" sözlerine yer verdi.

"HER MAÇ SAVAŞACAĞIZ"

Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli'den kiralık olarak takıma dahil olan Alassane Ndao, "Bu takıma kalite eklemek istiyorum. Her maç bunun için savaşacağız. Sezon sonunda hak ettiğimiz noktada yer almak istiyoruz" diye konuştu.

"GÜVENİN KARŞILIĞINI VERMEK İSTİYORUM"

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'dan transfer edilen Admir Mehmedi, "Bu ailenin bir parçası olduğum için gururluyum. Herkes bana iyi davrandı. Şu anki tek konsantrasyonumuz önümüzdeki maçlarda. Bana duyulan güvenin karşılığını vermeyi umuyorum" dedi.