İlk imza 15 milyon ₺

Transfer engelini açmak için çalışmalarına devam eden Antalyaspor’un ilk anlaşmasını yaptığı Soner Dikmen’in sözleşme detayları belli oldu. Deneyimli futbolcunun yıllık 15 milyon TL kazanacağı öğrenildi.

Ocak ayından bu yana kapalı olan transfer tahtasını açmak için yoğun bir mesai harcayan Antalyaspor, bir yandan da takviye için çalışmalarını sürdürüyor. 3-4 futbolcuyla anlaşma aşamasına geldiği kulislerde konuşulan Kırmızı-Beyazlıların imza attığı ilk isim ise Konyaspor ile yollarını ayıran Soner Dikmen oldu. 

GARANTİ ÜCRET ALACAK

2021 yılından bu yana giydiği Konyaspor ile sözleşmesini uzatmayan 30 yaşındaki futbolcu, henüz transfer tahtası açılmamış olmasına rağmen Kırmızı-Beyazlılara imzasını attı. 2 yıllık anlaşmaya varan deneyimli futbolcunun alacağı ücret de belli oldu. 30 yaşındaki orta sahanın Kırmızı-Beyazlılardan yılda 15 milyon TL garanti para alacağı gelen haberler arasında yer aldı.

6’NCI KULÜBÜ ANTALYA

2012 yılında profesyonel olan Soner Dikmen’in formasını giyeceği 6’ncı kulübü Antalyaspor olacak. Hacettepe altyapısından yetişen deneyimli futbolcu, sırasıyla Göztepe, Gençlerbirliği, Kastamonu 1966 ve Konyaspor formalarını terletti. Konyaspor’da toplamda 115 maça çıkan Soner Dikmen, 9 gol ve 5 asist üretti. 30 yaşındaki isim, geçen sezon ise 40 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

TEMMUZDA AÇILACAK

6 aydır transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’da bu konuyla ilgili olarak da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1.2 milyon Euro’nun gerektiği tahtanın açılma tarihi ertelendi. Daha önce Alex de Souza’nın imza töreninde Başkan Sinan Boztepe, “Transfer sezonu açılana kadar engelimizi kaldıracağız” sözlerini kullanırken, yeni tarihin temmuz başı olduğu gelen haberler arasında yer aldı.