İLK HEDEF 37 PUAN!

Süper Lig'de en uzun yenilmezlik serisine sahip 2 takımdan birisi olan Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, hedefi açıkladı. Deneyimli teknik adam, ilk olarak 37 puana ulaşmak istediklerini kaydetti.

Gaziantep FK deplasmanından 1 puan çıkararak puanını 33 yapan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, ilk hedeflerini açıkladı. Türkiye Kupası ile birlikte serilerini 12 maça çıkardıklarını ifade eden Yanal, ilk hedeflerinin 37 puana ulaşmak olduğunu söyledi. Bütün stratejilerini kazanmak üzerine kurduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Başarılı bir şekilde ligin 37 puan civarında olan bir üst kademesine çıkıp, orayı da geçmek istiyoruz. Bunu başarıp bir an önce oyunumuz geliştirip daha kaliteli oynamak istiyoruz. Biz sayısal olarak bakmıyoruz. Biz kazanmaya yönelik ne yapacağımıza bakıyoruz" diye konuştu.

"İŞTAHLI BİR TAKIMIZ"

Gaziantep FK karşısında ortaya koyulan futbolu da değerlendiren Yanal, "Oyun planına sadık, organize olmaya çalışan bir takımız. Oyuncularımız bu konuda çok tutarlı ve iştahlı davranıyor. Oyuncularımızın bu istek ve arzuları bize iyi fırsatlar oluşturuyor. Bugün istediğimiz savunmayı, kazanmak için oluşturduğumuz savunmayı iyi yaptığımız düşünüyorum. Geçiş oyunlarında rakibi zor durumlara düşürdük. Maçı kazanabilirdik. Kazanmak için de önemli fırsatlar ve pozisyonlar da yakaladık. Gelişen, gelişmekte olan iştahlı bir takımız. Oyuncularımın tutumlarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlar için bize umut veriyorlar" ifadelerini kullandı.

 İHA