İlk hedef play-off

10 yıllık aranın ardından 3. Lig’e geri dönen ve ilk maçına 3 Eylül Cumartesi günü Erbaaspor karşısında çıkacak Kepez Belediyespor’da Başkan Hakan Çatal, yapılan transfer çalışmalarının yanı sıra amatör branşlar hakkında da Lider Gazete’ye açıklamalarda bulundu.

Antalya’nın merkezinde bir 3. Lig takımının olmamasını eksiklik olarak nitelendiren Hakan Çatal, bu eksikliği giderdiklerini ve hedeflerini büyüttüklerini söyledi. Ligde kalıcı olmanın önemli olduğuna vurgu yapan Çatal, play-off hedefini de önlerine koyduklarını belirterek, “Takımı yüzde 95 oranında kurduk. Eksik gördüğümüz yerlere 1-2 transfer daha yapabiliriz. Kadromuza güveniyoruz, iyi bir takım kurduk. İlk hedefimiz play-off’a kalmak. Bizim grubumuzda büyük yatırım yapan kulüpler var ama yatırım yapan değil, oynayan kazanıyor. İlk 3-4 hafta bizim için çok önemli. İyi başlayıp öyle ilerlemek istiyoruz” dedi.

KAPASİTE ARTIRILDI

Stadyum kapasitesini bin kişi artırdıklarını ve 2 bin 200 kişiye ulaştırdıklarını belirten Çatal, “Her sene bin kişilik kapasite artırımına gideceğiz ve 10 bin kişi kapasiteli bir stadyum kazandırmak istiyoruz” diye belirtti.

“LOKOMOTİF OLMAYI SEVİYORUZ”

Antalya 07 Basketbol Takımı’nın Ankara’ya taşınmasının ardından Antalya’daki tek kadın basketbol takımının Kepez Belediyespor’da olduğuna dikkat çeken Hakan Çatal, “Üst lige çıkmaya her zaman çalışacağız. Kadın basketbol takımı olarak Antalya’da sadece biz varız. Bu anlamda Kepez olarak lokomotif olmayı seviyoruz, buradaki genç kızlarımıza yer vererek ilerlemek istiyoruz. Voleybol takımını da alt yapımızdan çıkan sporcularla kurduk ve ilerliyoruz. 2. Lig’de 7 tane Antalya takımı var, bu yüzden Antalya voleybolunun gelişeceği bir yıl olacağını düşünüyorum. İnşallah üst lige Antalya’dan bir takım çıkar” sözlerine yer verdi.

YARIŞMACI TAKIMLAR

Amatör branşlarda önemli adımlar attıklarını ve yarışmacı takımlar oluşturduklarını belirten Çatal, “Hentbolda alt yapı takımı kurduk, yıldızlar kategorisi Türkiye şampiyonu olduk. O takımı bozmadan ligde oynatmak istiyoruz. Tekvando, judo, güreş ve yüzmede de yarışmacı takımlar oluşturduk. İki senedir müsabakalara gönderdik ve başarılar aldık” diye konuştu.