İLİM HAZİNESİ

Evet; ömür az, Ahirette sizi kurtaracak bir ameliniz yoksa fani dünyadaki amellerinize güvenmeyiniz el hasıl ahirette sizi kurtaracak bir amel ilahi rıza dairesinde çalışmanız ve Mevla’nın rahmetinden daima ümit var olmanızdır.

Yoksa amele güvenmek bu amel beni kurtarır demek ateş odunu yer bitirir kül eder amele güvenmekte ucb olur ve amelinizi iptal edebilir bu hususlara da dikkat etmek gerekmektedir.

El hasıl tahribatın üstadın ifadesi ile külli bir hal alması yani cemiyetimizdeki bütün neşriyat organlarının binler lisanlar ve sözcüler ile ve onların alkışçıları ile dalalet zehrini saçmaları suretiyle olmaktadır.

Bu planlardan en tesirlisi ise taklidi imanlı Müslümanlar ile tahkiki imanlı Müslümanları meseleyi anlamış Müslümanlarla durumun vehametini fark etmemiş Müslümanları birbirleri ile dövüştürmek birbirlerine kırdırmak sureti ile yapmış olmalıdır.

Evet ümmetin kendi içinde hiçbir problemi yoktur bu ümmeti Muhammedi karıştıran ehli nifak ehli fitne ehli dalalet ehli münafık eşeddi kafirler vardır.

Bunları iman nuru ile görüp fark eden müminler bu oyunu bozar inşallah da ittihadı İslam’ın bir an önce sağlanması için ciddi bir cehd ve gayret gösterirler.

Bu yazıya muhatap olan kardeşlerime ise tavsiyem ben kimim etki alanım nedir ki demesin zira malumdur ki herkes kapısının önünü temizlese dünya tertemiz olacaktır.

Allah Kur’an-ı Kerim’de mealce bu temizliğin her insanın ferd ferd kendinden nefsinden başlamasını söyler. Önce kendimizi Marifetullah ilminde Allah’ı tanımak ve bilmek ilminde yetiştirmeye başlayacağız bu süreçte amel sahasında ortaya sergilediklerimizi insanlara tavsiye ve teşvik edeceğiz.

40 kişi ile Dünyaya İslamiyet’i ilan ve hakim kılan Allah bugün milyarlara ulaşmış Müslümanlara da onlar bu meselede ciddi olur ve çalışırlarsa neden nasip etmesin.

İslam alemi ağır imtihanlardan geçiyor bu doğru ancak Allah kullarına bakıyor bu ağır imtihanlar karşısında benim kullarım nasıl bir duruş sergiliyor diyor ve sınıyor.

Evet hayat kısa lüzumlu vazifeler pek çok gözümüzü yummak ile bizi bu fani alemde tutmayacaklar sevkiyat var kabir var diriliş var hesap günü var o güne erişmeden bugünden yapabileceğimiz İslam için iman için kuran için ne varsa bütün imkanlarımızı seferber ederek yapmalı yapmaya çalışanları da eksiği ile kusuru ile görmeden onları ıslah ederek destek vermeliyiz.

Kimse ile hiçbir mümin ile tartışmayınız üzerimize oynanan büyük tahribin farkına varınız onların oyunları ile oluşan bilgi kirliliğini hesap ediniz bu işte kurban giden masumlara acıyınız meselenin farkına varanlar olarak varmayanların kurtulması için ne yapılması gerekiyorsa yapınız.

İSLAM KALESİ

Unutmayın İslamiyet’in bütün hakikatleri ya ilzam eder ya ikna eder asla mağlup olmaz. Şimdi bu İslam kalesinin ilim hazinesinin içine gir ve bu hazineden dağıtabildiğin kadar dağıt unutma verdiğin senindir Allah için yaptığın işlerde rıza seninledir.

SON SÖZ

Mevla ümmet-i Muhammed’e dirlik birlik versin ve üstündeki karabulutları dağıtsın İnşAllah.