İLHAM VEREN KONUŞMALAR LİDER TV'DE

Tarhan Meltem Berkmen Oğuzlu'nun yapımcılığını ve moderatörlüğünü üstlendiği İlham Veren Konuşmalar programı ilk bölümüyle eylül ayı içinde Lider TV'de ekranlara gelecek. İlham Veren Konuşmalar’ın ilk konuğu ise Türk Eğitim Vakfı Antalya Şube Yürütme Kurulu Başkanı Arzu Aslan Kartal olacak.

İki yıl boyunca sosyal medyada bilhassa kadın girişimcilere ve girişimci adaylara motivasyon, cesaret ve destek sağlamak adına İlham Veren Konuşmalar adı altında bir dizi söyleşi gerçekleştiren Tarhan Meltem Berkmen Oğuzlu söyleşilerini Lider TV ekranlarına taşımaya hazırlanıyor. Eylül ayı içinde yayınlanacak İlham Veren Konuşmalar programının ilk konuğu Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şube Yürütme Başkanı Arzu Aslan Kartal olacak.

LİDER TV EKİBİNDEN ZİYARET

Programın yapımcılığını ve moderatörlüğünü üstlenen Meltem Berkmen Oğuzlu TEV ofisinde Arzu Aslan Kartal'a Lider TV ekibi ile bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında TEV bünyesinde Arzu Aslan Kartal’ın faaliyetleri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştiren Oğuzlu, TEV Antalya Şubesi bünyesinde yakın zamanda çalışmalarına başlanacak projeleri hakkında da bilgi aldı.