6 İlçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 6 Ekim Pazar günü Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 6 Ekim Pazar günü Antalya’nın, Aksu, Alanya, Elmalı, Kepez, Manavgat ve Muratpaşa İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


AKSU ELEKTRİK KESİNTİSİ

Aksu,Merkez Atatürk Kır,Merkez Atatürk Mah. 22061,Merkez Cihadiye 61 Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Alanya,Merkez Burçaklar,Merkez Emişbeleni Değirmentaşı,Merkez Emişbeleni Mah. Ballılar Sk.,Merkez Emişbeleni Mah. Şeyh Şamil Cd,Merkez Emişbeleni Çalışkan,Merkez Gözübüyük,Merkez Güney,Merkez Soğukpınar,Merkez Yenice Bölgelerinde 09:30 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

ELMALI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Elmalı,Merkez Yuva Dikbaşlar,Merkez Yuva Mah. Ceylan Sk.,Merkez Yuva Mah. Godeşler Sk.,Merkez Yuva İnönü Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Deplase Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KEPEZ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kepez,Merkez Başköy Mah. Manavlar Cd,Merkez Başköy Mah. Şehit Ahmet Aktaş Sk.,Merkez Kızıllı,Merkez Kızıllı Mah.,Merkez Kirişçiler,Merkez Kirişçiler Mah.,Merkez Odabaşı 9546,Merkez Odabaşı 9549,Merkez Odabaşı Mah. 9587 Sk.,Merkez Odabaşı Mah. 9588 Sk.,Merkez Çamlıca Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Manavgat,Merkez Beydiğin Karaca Ağaç,Merkez Beydiğin Mah. Cama Sk.,Merkez Beydiğin Mah. Yalınız Apaş Sk. Bölgelerinde 09:00 - 17:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

MURATPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Muratpaşa,Merkez Kızılarık 2772,Merkez Kızılarık 2815,Merkez Kızılarık Mah. 2773 Sk.,Merkez Kızılarık Mah. 2829 Sk.,Merkez Yenıgun 2772 Sk.,Merkez Yesıldere,Merkez Yeşildere,Merkez Yeşildere Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.