4 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 1 Eylül Pazar günü Antalya’daki 4 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 1 Eylül Pazar günü Antalya’nın, Alanya, Finike, Kaş ve Serik İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Alanya,Merkez Gözüküçüklü,Merkez Gözüküçüklü Mah.,Merkez Kargıcak Kızıltaş,Merkez Mahmutlar 302 Nolu,Merkez Mahmutlar Kılınç Arslan,Merkez Mahmutlar Mah. Camideresi,Merkez Mahmutlar Mah. Kadılar Sk. Bölgelerinde 06:00  - 13:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Alanya,Merkez Şıhlar Karakise,Merkez Şıhlar Merkez,Merkez Şıhlar Mah. Musturlu Sk.,Merkez Şıhlar Mah. Yenialiler Sk. Bölgelerinde 06:00 - 13:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

FİNİKE ELEKTRİK KESİNTİSİ

FİNİKE,. . bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FİNİKE,MERKEZ ARİF,MERKEZ GÖKBÜK,MERKEZ GÜNÇALI,MERKEZ TURUNÇOVA KAPIÇAYI,MERKEZ YALNIZ,MERKEZ YAZIR,MERKEZ YEŞİLYURT 410,MERKEZ YEŞİLYURT ERENKAVAK,MERKEZ YEŞİLYURT Mah. 409 Sk.,MERKEZ YEŞİLYURT Mah. 410 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.


KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kaş,Merkez Bayındır Camii,Merkez Bayındır Kadirler Yakası,Merkez Bayındır Mah. Camii Sk.,Merkez Bayındır Mah. Yağcılar Sk. Bölgelerinde 09:00- 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

SERİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Serik,Merkez Demirciler,Merkez Hasdümen,Merkez Hasdümen Mah.,Merkez Haspınar Kükürçe,Merkez Haspınar Mah. Kükürçe Sk.,Merkez Yeşilvadi,Merkez Yeşilvadi Mah.,Merkez Yumaklar Mah. Siğilli Sk.,Merkez Yumaklar Mah. Yumaklar 5,Merkez Yumaklar Siğilli Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.