4 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 30 Ağustos Cuma günü Antalya’daki 4 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 30 Ağustos Cuma günü Antalya’nın, Alanya, Kaş, Korkuteli ve Manavgat İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

 

ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Alanya,Merkez Soğukpınar Mah. Merkez Sk. Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kaş,Merkez Gelemiş Mah. Yalı Sk. 131 Ada 2 Parsel,Merkez Gelemiş Tavas,Merkez Gelemiş Yalı,Tavas Gelemiş,Yalı Gelemiş Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KORKUTELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Korkuteli,Merkez Büyükköy Büyük Alifahrettin,Merkez Büyükköy Mah. 17570 Sk.,Merkez Büyükköy Mah. 17576 Sk.,Merkez Büyükköy Çiftlik Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Manavgat,Merkez A. Hisar Mah. 4529 Sk.,Merkez Belenobası,Merkez Değirmenli,Merkez Değirmenli Mah.,Merkez Hocalı,Merkez Hocalı Mah. Merkez Sk.,Merkez Saraçlı Bölgelerinde 01:00 -  05:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.