4 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 21 Ağustos Çarşamba günü Antalya’daki 4 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 21 Ağustos Çarşamba günü Antalya’nın, Demre, Gazipaşa, Kaş ve Serik İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında elektirik kesinti yapılacağını duyurdu.

 

AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

 

DEMRE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Demre,Merkez Büyükkum Mah. Perçinler Çıkmazı Sk.,Merkez Büyükkum Perçinler Çıkmazı,Merkez Büyükkum Toptaşlar Çıkmazı,Merkez Küçükkum Finike,Merkez Küçükkum Mah. .,Merkez Küçükkum Mah. Finike Cd,Merkez Küçükkum Çapar Bölgelerinde 08:30 - 15:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


 GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Gazipaşa,Merkez Hasdere Sabık,Merkez Korubaşı Mah. Sarıağaç/3,Merkez Korubaşı Mah. Uyuzketir Mevkii,Merkez Korubaşı Sabık Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

 

KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Kaş,Merkez Bezirgan Mah. Kocasarı 1 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Kaş,Merkez Kalkan Defne,Merkez Kalkan Gonca,Merkez Kalkan Mah. Cumhuriyet (Yalıboyu) Cd,Merkez Kalkan Mah. Cumhuriyet Cd Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Kaş,Hacı Hüseyinler Dirgenler Mah.,Merkez Dirgenler Dereağzı,Merkez Dirgenler Mah. Dereağzı Sk.,Merkez Dirgenler Mah. Yellibelen Sk.,Merkez Dirgenler Yellibelen,Çeştepealtı Dirgenler Mah. Bölgelerinde10:00 - 17:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


SERİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Serik,Merkez Çandır Atatürk,Merkez Çandır Bayar,Merkez Çandır Mah. Atatürk Cd,Merkez Çandır Mah. Karıncalı Sk.,Çandır Mah. Çandır Mah.,Çandır Çandır Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.