10 İlçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 9 Ağustos Cuma günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 9 Ağustos Cumartesi günü Antalya’nın, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Gazipaşa, Kaş, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Manavgat ve Serik İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını açıkladı.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


AKSU ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Aksu,Merkez Camkoy Bahar Sk.,Merkez Camkoy Tastepe Sk.,Merkez Cumhuriyet,Merkez Cumhuriyet Mh.,Merkez Cumhuriyet Mah.,Merkez Cihadiye 119,Merkez Cihadiye Mah. 119 Sk.,Merkez Cihadiye Mah. Çobanlar Sk.,Merkez Cihadiye Oğuzhan,Merkez Pınarlı,Merkez Pınarlı Mah.,Merkez Soğucaksu 3 Sokak,Merkez Soğucaksu 5,Merkez Çamköy Mah. Selvi Sk.,Merkez Çamköy Mah. Söğüt Sk.,Merkez Çamköy Taş Tepe,Merkez Çamköy Yörükler Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Alanya,Merkez Oba Mah. Oer-Erkenschwick Cd Bölgelerinde 09:00 -  10:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Gözübüyük Mah. Devecibeleni Sk. Kokarca Mevkii,Merkez Güney Mah. Zeytinbükü,Merkez Soğukpınar Bük,Merkez Soğukpınar Mah. Karaağaç Mevkii,Merkez Soğukpınar Mah. Çileklik Mevkii Bölgelerinde 09:30 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


DÖŞEMEALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Döşemealtı,Merkez Ahırtaş,Merkez Ekşili,Merkez Ilıcaköy,Merkez Karaveliler,Merkez Killik Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Gazipaşa,Merkez Küçüklü,Merkez Yeşilyurt,Merkez Çakmak,Merkez Çığlık,Merkez Çörüş Bölgelerinde 05:30 - 12:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Gazipaşa,Merkez Hasdere Sabık,Merkez Korubaşı Mah. Sarıağaç/3,Merkez Korubaşı Mah. Uyuzketir Mevkii,Merkez Korubaşı Sabık Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

ANTALYA,KAŞ,MERKEZ BELENLİ MERKEZ,MERKEZ BELENLİ Mah. GÜMÜŞ YAKA Sk.,MERKEZ BELENLİ Mah. ORTA Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında yatırım Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.


KEPEZ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Kepez,Merkez Ayanoğlu 1872,Merkez Ayanoğlu 1874,Merkez Ayanoğlu Mah. 1872 Sk.,Merkez Ayanoğlu Mah. 1874 Sk.,Merkez Şelale 7233,Merkez Şelale 7234,Merkez Şelale Mah. 7234 Sk.,Merkez Şelale Mah. 7235 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Kepez,Merkez Altınova Sinan Serik Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Kepez,Merkez Aydoğmuş Mah. 1292 Sk.,Merkez Aydoğmuş Mah. 1309 Sk.,Merkez Aydoğmuş Mah. 1309 Sk.,Merkez Aydoğmuş Mah. Akdeniz Cd,Merkez Varsak Karşıyaka 1295,Merkez Varsak Karşıyaka 1303,Merkez Varsak Karşıyaka Mah. 1279 Sk.,Merkez Varsak Karşıyaka Mah. 1298 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KONYAALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Konyaaltı,Merkez Yarbaşçandır Eskiköy,Merkez Çitdibi Ambarlar Yatağı,Merkez Çitdibi Mah.,Merkez Çitdibi Zeytin Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KORKUTELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

ANTALYA,KORKUTELİ,MERKEZ GARİPCE,MERKEZ GARİPCE Mah. 13503 Sk.,MERKEZ GARİPCE Mah. 13507 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.


MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Manavgat,Merkez Belenobası Mah. Tabaklı Sk.,Merkez Bereket Mah. Sk.,Merkez Bozyaka,Merkez Düzağaç,Merkez Karabük,Merkez Milli Egemenlik Mah. 9027 Sk.,Merkez Sağırin,Merkez Taşağıl Dedekorkut,Merkez Yavrudoğan Zeybekler Haytalar Ibradılılar Sk.,Merkez Çardakköy;Isparta,Sütçüler,Merkez Değirmenözü Mah. Bölgelerinde 09:00 - 17:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


SERİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Serik,Merkez Demirciler,Merkez Hacıosmanlar,Merkez Hasdümen,Merkez Haspınar,Merkez Kozan Merkez,Merkez Yeşilvadi,Merkez Yumaklar Mah. Siğilli Sk.,Merkez Yumaklar Mah. Yumaklar 5,Merkez Yumaklar Siğilli Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Belek Mah. Tutuklu Sk.,Merkez Belek Mah. Yunus Emre Cd,Merkez Kadriye Mah. 150 Sk. Bölgelerinde 09:30 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.