9 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 3 Ağustos Cumartesi günü Antalya’daki 9 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Antalya'da mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklıklar ve plan bakım çalışmaları elektrik kesintilerine neden oluyor. AEDAŞ 3 Ağustos Cumartesi günü Antalya’nın, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı,Gazipaşa, Kaş,Korkuteli ve Manavgat İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


AKSU ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Aksu,Altıntaş,Altıntaş Mah.,Merkez Altıntas,Merkez Altıntaş,Merkez Altıntaş Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Alanya,Merkez Şekerhane Şevket Tokuş Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Burçaklar,Merkez Emişbeleni Değirmentaşı,Merkez Emişbeleni Mah. Ballılar Sk.,Merkez Emişbeleni Mah. Şeyh Şamil Cd,Merkez Emişbeleni Çalışkan,Merkez Gözübüyük,Merkez Güney,Merkez Soğukpınar,Merkez Yenice Bölgelerinde 09:30 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


DEMRE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Demre,Merkez Küçükkum Coşkunlar,Merkez Küçükkum Mah. Coşkunlar Sk.,Merkez Merkez Ozekler Sk.,Merkez Yaylakaya Mah. Özekler Sk.,Merkez Yaylakaya Özekler,Merkez Yaylakaya Üyükler Çıkmazı Bölgelerinde  07:00- 10:00 Saatleri Arasında Güvenlik Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Demre,Merkez Büyükkum Finike,Merkez Büyükkum Mah. Cengizler Çıkmazı Sk.,Merkez Büyükkum Mah. Sarısu Cd,Merkez Büyükkum Sarısu,Merkez Gökyazı Mustafa Masatlı,Merkez Gökyazı Mah. Mustafa Masatlı Cd,Merkez Gökyazı Mah. Yusuf Özek Cd,Merkez Gökyazı Yusuf Özek,Merkez Küçükkum,Merkez Küçükkum Mah.,Merkez Merkez Kucukkum Cd.,Merkez Merkez Sarısu Cd. Bölgelerinde 07:00- 10:00 Saatleri Arasında Güvenlik Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


DÖŞEMEALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Döşemealtı,Merkez Bahçeyaka 807,Merkez Bahçeyaka 809,Merkez Bahçeyaka Mah. Tt Box,Merkez Bahçeyaka Mah. 807 Sk.,Merkez Bahçeyaka Mah. 817 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. 702 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Döşemealtı,Merkez Karataş,Merkez Kovanlık Mah. Belen Oba Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


ELMALI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Elmalı,Merkez Geçit,Merkez Hacımusalar,Merkez Kızılca,Merkez Yuva,Merkez Yuva Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Elmalı,Merkez Karamık Mah. Karamık Sk. Bölgelerinde 09:00 -  16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Gazipaşa,Merkez Hasdere Sabık,Merkez Korubaşı Mah. Sarıağaç/3,Merkez Korubaşı Mah. Uyuzketir Mevkii,Merkez Korubaşı Sabık Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Kaş,. 173 Ada 143 Parsel,Merkez Bezirgan Cami Yanı,Merkez Bezirgan Cevizdibi,Merkez Bezirgan Mah. Cami Yanı Sk.,Merkez Bezirgan Mah. Cevizdibi Sk.,Merkez Hacıoğlan,Merkez Sarıbelen,Merkez Sarıbelen Mah.,Merkez Çamlıova,Merkez İkizce Bölgelerinde 00:30 - 08:30saatleri Arasında Bakım Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KORKUTELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Korkuteli,Merkez Garipce,Merkez Garipce Mah. 13503 Sk.,Merkez Garipce Mah. 13507 Sk. Bölgelerinde  09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Manavgat,Köy İçi Mevkii Çardak Mah,Merkez Beydiğin,Merkez Beydiğin Mah.,Merkez Çardakköy Merkez,Merkez Çardakköy Mah. Kedi Veliler Sk.,Merkez Çardakköy Mah. Topsurlar Sk.,Merkez Çardakköy Topsurlar Bölgelerinde 09:00- 16:00 Saatleri Arasında Güvenlik Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.