7 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 17 Temmuz Çarşamba günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 7 Temmuz  Salı günü Antalya’nın,Alanya,Döşemealtı,Elmalı,Gazipaşa, Kumluca,Manavgat ve Serik İlçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında elektirik kesinti yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Alanya,Merkez Emişbeleni Çetin,Merkez Konaklı Göltaş,Merkez Konaklı Kanal,Merkez Konaklı Mah. Göltaş Sk.,Merkez Konaklı Mah. Taşkent Sk.,Merkez Payallar,Merkez Payallar Mah. Bölgelerinde 09:00 - 12:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Alanya,Merkez Yeniköy Mah. Muratdamı Sk.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler Bölgelerinde  09:00 - 16:00  Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak Antalya,Alanya,Merkez Güller Pınarı Akay,Merkez Güller Pınarı Mah. Çirpanlı Sk.,Merkez Güller Pınarı Navalıoğlu Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak Antalya,Alanya,Merkez Burçaklar,Merkez Emişbeleni,Merkez Gözübüyük,Merkez Güney,Merkez Payallar Karaanlı,Merkez Soğukpınar Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


DÖŞEMEALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

ANTALYA,DÖŞEMEALTI,MERKEZ BAHÇEYAKA Mah. 713 Sk.,MERKEZ YENİKÖY 307,MERKEZ YENİKÖY 311,MERKEZ YENİKÖY Mah. 305 Sk.,MERKEZ YENİKÖY Mah. 307 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ElMALI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Elmalı,Merkez Geçit,Merkez Geçit Mah.,Merkez İmircik,Merkez İmircik Mah. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

 

 GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Alanya,Merkez Yeniköy Mah. Muratdamı Sk.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


KUMLUCA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Kumluca,Merkez Altınyaka Mah. Orta Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


MANAVGAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Manavgat,Köy İçi Mevkii Çardak Mah,Merkez Çardakköy Mah. Köyiçi Mevkii Bölgelerinde 09:00 - 17:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Sokak Antalya,Manavgat,Merkez Çenger Mah. Çenger Mücavir Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Manavgat,Merkez Çolaklı Mah. Muhtemet Ve Peri Bölgelerinde 17/07/2024 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Manavgat,Merkez Çolaklı Deniz,Merkez Çolaklı Mah. Turizm (Üçtepeler) Cd,Merkez Çolaklı Mah. Turizm Cd,Merkez Çolaklı Turizm (Üçtepeler) Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

 Antalya,Manavgat,Merkez Eski Hisar 9524,Merkez Eski Hisar 9526,Merkez Eski Hisar Mah. 9522 Sk.,Merkez Eski Hisar Mah. 9523 Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Yatırım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.


SERİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Antalya,Serik,Merkez Boğazkent C,Merkez Boğazkent L,Merkez Boğazkent Mah. 21 Sk.,Merkez Boğazkent Mah. Ertuğrul Gazi Sk.,Merkez Gebiz Fatih Bölgelerinde 09:00 - 16:00 Saatleri Arasında Güvenlik Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Karadayı Cami Kümesi,Merkez Karadayı Mah. Cami Kümesi K.Ev.,Merkez Karadayı Mah. Vurallar K.Ev.,Merkez Karadayı Vurallar Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.

Antalya,Serik,Merkez Gedik Mah. 7037,Merkez Karadayı Gürlerler,Merkez Karadayı Mah. Gürlerler K.Ev.,Merkez Karadayı Mah. Özgençler K.Ev.,Merkez Karadayı Pakırlar Bölgelerinde 09:30 - 16:30 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Sebebi İle İş Sağlığı Ve Güvenliği’ni De Gözeterek Elektrik Kesintisi Yapılacaktır.